сряда, 26 ноември 2014 г.

Вдъхновение за вас - За едни специален ден

 Привет!
Днес съм отново на пеперудена вълна! Обожавам тази цветова комбинация и мисля, че никога няма да ми втръсне! Толкова е нежна и елегантна и е подходяща за всякакви случай - от по-весели и закачливи до официални и изискани.

Този албум е много специален за мен - не не съм го павила за близък човек или за специален повод.  Още си няма собственик, но съм сигурна, че скоро ще си намери. Направих го за онлайн курса за скрапбук албуми. Първоначално бях решила курсът да е само изграждането на албума, тъй като украсяването е толкова индивидуално. Но реших, че като първи курс за албум ще направя нещо специално и допълнително, а именно да покажа как слагам дизайнерските хартии. Как оразмерявам всичко и как режа самите хартии, за да ги използвам максимално ефективно. Все си мисля, че това би било полезно ;)

Толкова за предисторията на албума. Сега да минем на снимките :)))








Пожелавам ви приятно майсторене
Гуш
Ем

сряда, 19 ноември 2014 г.

Вдъхновение за вас - адвент календар

Привет!
Днес ще ви покажа един разкошен, но много трудоемък проект - адвент календара. Това е специален календар, който отброява дните до Коледа. Може да изглежда по много различни начини, но основната идея е да ила 24 отделения, в които да има някаква малка изненада.

Обикновено работата по календара трябва да започнете месеци преди Коледа, за да сте готови до 1-ви декември с него. Аз работих по моя няколко седмици. Разбира се, това много зависи и от моделът, който сте си харесали. Но ви гарантирам, че работата си заслужава, защото веднъж направен, ще може да ползвате календара с години.


Пожелавам ви приятно майсторене
Ем



петък, 14 ноември 2014 г.

Нашите полезни съвети - течни перли

Днес ще си говорим за перфектните перли. Това е един специален перлен прах, с който може да правите разкошни ефекти за вашите картички. В следващото клипче ще видите как се ползват те, както й интересни техники за тяхното приложение.




Гуш
Ем

сряда, 12 ноември 2014 г.

Вдъхновение за вас - албум тип папка

Привет!

Днес ще ви покажа един албум, който направих това лято за рождения ден на една специална приятелка. Малко по-нестандартен е от обикновените ми албуми. В конструкцията си много прилича на канцеларските папки за документи. именно от тях взех и моето вдъхновение. Понякога неща, които са съвсем обикновени и служат за едно, могат да ни бъдат вдъхновение за майсторене.

Аз й го подарих празен, защото си знаех, че тя най-добре ще прецени кои снимки да си сложи вътре. Но много ми хареса като след това ми го показа вече налепен със снимки. Чак не можах да си го позная - толкова различно изглеждат албумите, когато вече са със снимки.



Пожелавам ви дени прекрасен ден за майсторене
Ем

сряда, 5 ноември 2014 г.

Вдъхновение за вас - Вечен календар

Виждали ли сте тези малки кутийки, в които се помещават две кубчета с цифри? Има ги с магазинчетата за сувенири, но вие може да си направите такива календарчета и сами използвайки мукава и дизайнерски хартии.
Това е един идеален подарък за предстоящите Коледни празници!


Пожелавам ви приятно майсторене
Гуш
Ем