четвъртък, 10 март 2011 г.

Предизвикателство Пролетна градина

Въпреки студеното време навън, пролетта бавно и полека започва да се усеща във въздуха. Навън пеят птички, слънцето все по-често се показва, а във въздуха се носи ароматът на пролетта. За това реших, че е време да излезем от студените зимни тонове и с пълна пара да извади пролетните неща. Тази седмица задачата ви се състои от две части, защото все повече се убеждавам, че вие сте много добри и ние трябва да качваме летвата, за да предизвикваме творческото ви вдъхновение още повече.

Предизвикателството е от две части... звучи сложно, но всъщност е много простичко. Едната част е пролетната градина, във вашия проект трябва да има поне един елемент, който да свързваме с градината. Това може да е цвете, дърво, клонче, пеперуда, птичка, лейка или пък беседка, всяко нещо, което ви напомня пролетна градина става.

Другата част от предизвикателството е цветова комбинация - розово и кафяво. Тези два цвята трябва да присъстват в картичката ви, независимо под каква форма, дали ще са част от оцветен елемент или пък цветни хартии, вие решавате. И понеже знам, че в градината има много цветове няма да ви ограничавам само до тези двата. Може да ползвате каквито други цветове прецените, стига розово и кафяво да присъстват в проекта ви. И така на кратко, тази седмица трябва да направите проект с елемент от пролетната градина, който да включва кафяво и розово.

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя са 10 листа брокатени картони, различни цветове!

Ето и малко вдъхновение от нас:

Ем:





Рали:



Гери:



Светла:



Пожелавам ви приятно майсторене и една успешна седмица!
Ем



5 коментара:

  1. Толкова хубаво предизвикателство!Веднага си представям как ще се изпълни с цветни,свежи пролетни проекти.Аз съм напълно на тази вълна,независимо от мрачното време навън.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имам въпрос - може ли да участват хора, чиито линкове не са от блог?

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей,
    да, разбира се. Само трябва да е линк към снимката на картичката или проекта и някак да си личи, че е създадено след нашето предизивкателство, т.е. не е стар проект или картичка.
    Рали

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте,Елши!Благодаря за страхотния подарък!Много са подходящи материалите за това страхотно предизвикателство....жалко че няма да успея да се включа :(((

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване