четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Началото

Здравейте на всички!


Този първи пост е исторически, защото днес е откриването на Двете елши!

Тези от вас, които ни познават знаят, че за нас това е една сбъдната мечта, защото сме луди на тема картички и всякакви майсторийки. Защото обичаме да изпълваме живота си с красота. И защото всеки ден се чувстваме благодарни, че намерихме сили да следваме мечтите си, независимо от опасенията, страховете и рутината в живота ни.


Двете елши е кътче за майсторене, място да споделим идеи, хитри хрумвания, то е и магазинче за всякакви неща, полезни за всеки крафтър. Но най-вече Двете елши е нашето местенце за забавления, приятелство и една малка фабричка за мечти.


С най-голямо удоволствие ви каним да станете част от нашия приятелски кръг и заедно да създадем повече красота, да се забавляваме заедно и да творим! Добре дошли и късмет на всички ни!


Рали и Ем

7 коментара:

  1. Сега би трябвало коментарите да работят:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам за идеята ви , и ви пожелавам много , много успех и още по-голям магазин в най-скоро време !

    ОтговорИзтриване
  3. Желая ви много успехи и много положителни емоции от това,което правите!Вярвам,че ще се радвате на голям успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Честито мацки!!! Пожелавам ви да станете толкова големи, че да има по две елши във всеки голям град! А после да режете лентата в Лондон и Амстердам :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Рали, Ем, пожелавам ви попътен вятър и още много мечти да сбъднете! Идеята ви е чудесна.

    ОтговорИзтриване
  6. Еха, момичета, да ви честитя официално и тук. Много се радвам и за вас, а и за себе си, защото най- накрая има нещо за нас и в България. Скоро започвам с поръчките,а на вас ви пожелавам - да не смогвате да изпращате доставки на запалени крафтърки като вас. Успех!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте! Толкова много се радвам, че се появиха такива страхотни неща и в България, заслугата за което е Ваша. Затова ви прегръщам и целувам от сърце. Пожелавам Ви много здраве и винаги да сте в настроение за да правите всичко с вдъхновение. Успехи!!! :)

    ОтговорИзтриване