сряда, 8 септември 2010 г.

Предизвикателство Златна есен


Най-накрая идва моето време! Всички ми се чудят, но лятото не е моят сезон и през цялото време се чувствам като мечка в зимен (в моя случай летен) сън и живея с една трепетна надежда, че след някой и друг месец ще дойдат по-добри времена и моят любим сезон - есента! Ето че това време все повече започва да диша във врата на лятото и се усеща че идва!

Затова тази седмица ще ви предизвикам да покажете как вие усещате есента и то претворено на картичка или някакъв друг проект. Какво обичате в този сезон? Аз обожавам това, че есента превръща целия ми свят в картина на импресионист, обагрена в невероятни цветове, превръщайки планините в шарени одеала. Обичам аромата на есента - омайната миризма на печени кестени по улицата и на падналите листа, които образуват шарен мек килим. Обичам хладните вечери, дъждовните дни, палавите облачета. Дори харесвам късната есен, когато в голите дървета се усеща една готическа тъга, която те кара да се свиеш на кълбенце на топло у дома, обгърната в любимия човек като в топло одеало.

Да, есента ме кара да мечтая и да пиша поетично. Надявам се и вас да съм вдъхновила поне малко.

Картичката или проекта ви може да включва всичко, стига да напомня на есента - листа, цветове, жълъдчета, кестени или каквото въобще пожелаете. Важното е само да носи духа на този великолепен сезон!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Това е наградата за победителя - хартиите на K&Company - Пътешествие:





Ето малко вдъхновение от нас:

Рали:



Ем:



Гери:







Светла:


Пожелавам ви много творческо вдъхновение.

Рали




3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубаво предизвикателство - да видим какво ще успеем да направим този път :)

    ОтговорИзтриване
  3. Този път ме затруднихте - много обичам есента и имам толкова много идеи в главата си от седмица-две насам. Не знам сега коя от тях да реализирам :-)))

    ОтговорИзтриване