сряда, 6 октомври 2010 г.

Още победители...

Мили приятели,

Благодарим ви за прекрасните творби, които ни показахте! Всяка една от вас заслужава награда за труда, старанието, великолепния усет за красота и естетика!

Анкетата за картичка, по случай Денят на картичките приключи. Победителят е Вени, картичка под No 17 с впечатляващите 194 гласа! Честито и браво за оригиналната и красива картичка! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как да ти пратим ваучера.



Благодаря ви, че толкова активно гласувахте. За съжаление тези, които са си признали, че са гласували са само 48, но това пък увеличи шанса на някой да получи наградата:) Избран с Rangom generator за победител е Le, коментар No 12. Честито мила, очаквай подарък изненада!



И тъй-като този конкурс се превърна малко в състезание за гласове и агитация, решихме, че има нужда да излъчим и един специален победител на екипа на Двете елши, който също да получи утешителна награда! Това е Миленка, с прекрасната си есенна картичка с тикви! Честито мила!



Освен това искаме да споменем някои картички, които искренно ни развълнуваха!

61 - Лора:



5 - Румилина:



57 - Мими:



63 - Нели:



14 - avocett :



Благодарим ви на всички и се надяваме искрено да сте се забавлявали, защото именно забавлението и удоволствието да създаваш красота е най-важно в едно толкова красиво хоби като нашето!

Рали и екипа на Двете елши

5 коментара:

  1. Здравейте!За мое най-голямо съжаление резултатът показва,че и този конкурс стана жертва на зачестилата напоследък у нас практика, да се мобилизират "приятелки" гласове, с които да се печелят различни видове конкурси!!! Но това не е повод да посърнем и да спрем да се занимаваме с това което ни доставя радост.Ще се видим на следващото предизвикателство.

    ОтговорИзтриване
  2. Явно картичката не е нито оригинална, нито красива :) Няма значение. Благодаря на всички, които гласуваха ! Отстъпвам ваучера на Миленка, защото нейните тикви ме карат да се усмихна и гласувах за нея в анкетата :) Лека вечер :)

    ОтговорИзтриване
  3. един пък радостен коментар от мен
    юпиииииииией
    ай лав дъ мистър рандъм!
    :)))

    и сериозно
    имаше проекти, които спираха дъха ми, имаше такива на които личеше истинско авторство. и двама от тези автори са точно писали преди мен,
    но това според мен

    още веднъж
    юпиииииееееей!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей Вени,
    съжалявам, че прие този пост като нападение към картичката ти. Това определено не беше целта. Аз дори самата много харесвам картичката ти и съм гласувала за нея. Целта на този пост беше да зарадваме още хора. Всички картички бяха великолепни. А и наистина в този конкурс имаше много гласове, които не се бяха регистрирали и това създаде напрежение сред участниците. Струваше ни се справедливо да раздадем още няколко награди, но това в никакъв случай не е било насочено към теб или някой друг определен.
    Този ваучер си е спечелен по право от теб и се надявам да му се зарадваш, защото е залужен.
    И моля ви, нека се забавляваме и да не приемаме всичко толкова на сериозно!
    Целувки,
    Рали

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте !
    Много се радвам, че картичката, с която участвах ви е харесала !!! За първи път участвам в подобно предизвикателство и дори да не спечелих, съм щастлива, че някой оценя творбите ми !!! Моят стил на картичкоправене е малко по-различен, но така го чувствам !!! Непременно ще участвам и във следващото ви предизвикателсво !
    Поздрави, Лора :))

    ОтговорИзтриване