четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Победителят в предизвикателството ни Картичка за Хелоуийн

Честно казано леко сме разочаровани от това, че много малко от вас решиха да участват в предизвикателството ни за Хелоуийн. Но пък тези, които се престрашиха наистина ама наистина са се постарали, което много ни радва! Картичките на всички ви са уникални и носят духа на празника. От някои чак тръпки ни побиват (Дес, ще сънувам паяка ти:) Имаше много пипнати, интересни и оригинални елементи, които можеха да се намерят във всяка картичка. Паякът на Дес, изрязания фон на Hristovica, уникалната вещица и брокатените мумии и скелети на Veni, куилинг духчетата на Suzi, прилепът на Jeni и невероятните обици на Bubeto, които сами по себе си са впечатляващи! Браво на всички!

Победителят в предизвикателството ни е Boryana с нейната easel картичка с призрачната къща, в която надали някой иска да прекара нощта на Вси светии! Честито! И моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем къде да изпратим наградката ти.



Този път няма да има Топ 5.

Но пък ви представяме нашите картинки - значки, които победителите, както и хората стигнали до Топ 5 в предизвикателствата ни могат да си слагат на блога. Можете да ги намерите в дясната колонка, откъдето можете да грабнете кода. Дано ви харесат!

Пожелавам ви топла вечер,

Рали

6 коментара:

  1. Ненененене, просто не може да бъде истина!
    Благодаря, ви! Невероятен подарък за рождения ми ден! ((::::

    ОтговорИзтриване
  2. Аз да си кажа, че си имам оправдание - точно тогава ми е рожденният ден и никога не съм го свързвала с Хелоуийн и някак си ми е странно да правя такива страшни картички :). Но затова пък ще се възползвам от значките и ще си сложа една :Р

    ОтговорИзтриване
  3. А аз пък смятам да се въздържа да си сложа банерче! :) Някак си ми се вижда като мамене, да си го сложа, без наистина да съм спечелила или да съм в топ 5...
    Поздравления към Боряна! :) И за предизвикателството и за рожденният ден! Нека всеки твой рожден ден е свързан с такива приятни изненади! :)
    Bubeto

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Аз доколкото разбрах, може и заради старо предизвикателство да се сложи... Ако не е така, ще го махна.

    ОтговорИзтриване