петък, 7 януари 2011 г.

Голяма новина за нас и парти!!!!

Голяма новина за нас!

Mагазинчето ни Двете елши вече е член на най-голямата в света професионална асоциация за занаяти и хобита, в която членуват едни от най-големите производители и търговци в света - CHA (Craft and Hobby Association). Това за нас е огромна чест и невероятна радост!



Празнувайте с нас! Този уикенд ще направим парти, за да отпразнуваме случая подобаващо! Всяка поръчка, направена през уикенда ще получи подарък от новите панделки на Dovecraft, а всяка трета поръчка ще е с безплатна доставка! Тези, които не спечелят безплатна доставка ще имат по още едно малко подаръче в пратката си, за да са всички весели и щастливи!

Весели мигове с Двете елши!
Рали и Ем

10 коментара:

  1. Поздравления милички:)))Много се радвам за вас:))))Пожелавам ви още много такива прекрасни поводи за празнуване:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни сте дами, поздравления! Благодаря Ви за чудесните промоции, които правите. Дерзайте все така упорито!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито мили Елшички! Поздравления, радвам се за Вас! Благодаря, че Ви има!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления,напълно го заслучавате!!!:о)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна новина! Поздравления Елши! Нека през цялата година ви върви така!

    ОтговорИзтриване
  6. Мили Елши, такъв силен старт на новата година. Пожелавам ви в края на годината да сте постигнали всичко друго, което сте си пожелали. Поздрави на целия екип. Очакваме още много нови материали за нашето хоби.

    ОтговорИзтриване
  7. Позравления,неуморни и винаги вдъхновени Елши, толкова се радвам за вас!!!! Това е едно чудесно признание за всичките усилия които полагате на "нашето" поприще!Чудесно начало за новата 2011 ! Пожелавам ви още куп успехи, риализации и приятни поводи за празнуване, пълен магазин с чуднотийки и чудесийки за нас и винаги доволни клиенти!
    Дерзайте по пътя на успеха - с пълна пара напред и нагоре!!!!!
    Поздрави и прегръдки за целия екип!

    ОтговорИзтриване
  8. Това е невероятно признание! Вие го заслужавате и ето, че то дойде!Аз се радвам с вас и ви пожелавам да се множат!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления и от мен , заслужавате го !

    ОтговорИзтриване
  10. Изключително много се радвам за вас!!!Вие работите с такъв професианализъм,че това признание е съвсем на място.Вие сте моите учители и аз съм много горда от успеха,който имате.Поздравявам Ви от сърце!!!

    ОтговорИзтриване