вторник, 22 февруари 2011 г.

Подаръчета и победители

Мили приятели,

направихте ни тоооолкова щастливи с всичките си прекрасни пожелания! Благодарим ви от сърце! А ние най-тържествено обещаваме, че ще ви радваме все повече и повече с още по-интересни продукти, предложения, промоции, клипчета за техники и ще вземем под внимание всички препоръки, които сте ни написали. Наистина за нас те са толкова ценни и се радваме, когато получаваме обратна връзка.

А подаръчетата ни ще отидат при трима от вас, които бяха избрани по случаен принцип с Random Generator и това са fragola, Le и Nevena. Моля ви да ни изпратите адресите си на sales@2elshi-shop.com, за да ви изпратим перфораторите и да внесем празнично настроение и във вашия дом!

Ще използвам тази публикация, за да обявим и победителят в предизвикателството ни за Валентинка. Тъй-като творбите ви бяха толкова впечатляващи, че ни затрудниха невероятно, за да излъчим фаворит, решихме този път да изберем победителя на случаен принцип с Random generator.

И това е Поли! Невероятен проект - оригинален и толкова валентински! Честито! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да ни кажеш къде да изпратим наградката ти!



Благодарим ви отново за прекрасните вдъхновяващи думи. Вие придавате смисъл на всичко, което правим!

Слънчево настроение и весели емоции,

Рали

6 коментара:

  1. Благодаря ви за страхотната изненада! Очаквам си подаръчето с нетърпение!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита награда!Хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  3. Много благодаря за приятната изненада!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, че ме усмихнахте! Благодаря! Спокойствие и вдъхновение за всички.

    ОтговорИзтриване
  5. Поли заслужена победа. Поздравявам те.

    ОтговорИзтриване
  6. Браво на победителя, а сотаналите да дерзаят нали все един трябва да е победител ;). Поздрави за инициативността и до нови срещи приятели!

    ОтговорИзтриване