четвъртък, 17 март 2011 г.

Предизвикателство Паус

Този път в обектива на вашето творческо въображение реших да поставя паусът. Този така нежен и ефирен елемент на craft-инга. Който изключително добре кореспондира с пристъпващата с бързи стъпки пролет.

Без значение под каква форма и разцветка ще го използвате. От значение е само да е част от пейзажа на вашия проект.

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя са 10 пакетчета с мъниста!

Ето и малко вдъхновение от нас:

Светла:



Рали:





Ем:



Гери:



Приятно забавление!
Светла



5 коментара:

  1. Много красиви неща сте изработили.Поздравления!!!
    Как мога да разбера подробности за това което е направила Рали -какви манериали е използвала и има ли ги в " Двете елши"?

    ОтговорИзтриване
  2. Рали, лампата е удивителна!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно предизвикателство! Така се популяризира и продукта паус, с който ефекта е удивителен!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна идея за пауса! А още повече, че на работния плот ме чакат материалите за новата картичка, с която съм намислила да участвам и в друго предизвикателство и сред тях е подготвен точно и... паус! С огромно удоволствие ще се включа и при вас! Така ми се искаше да участвам и при последното, но за съжаление от многото идеи, които имах нито една не стигна до реализация, все нещо не ми харесваше, но сега вече се заемам сериозно!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ви благодаря за хубавите думи и че ви е харесала лампата ми:) Всъщност, това е от по-дебелия паус, пънча, който е горе е стар на DoCrafts и за съжаление вече не се продава. Цветята са на Hero Arts, черното мастило StazOn, защото нищо друго не хваща на пауса. За съжаление това затрудни оцветяването с Copic маркерите, защото за да не ги разваля и да размажа изображението трябваше да внимавам да не докосна границите. Мънистата са съвсем обикновени акрилни мънистенца.
    Рали

    ОтговорИзтриване