петък, 25 ноември 2011 г.

Конкурс за ръчно изработена картичка

Мили приятели,

отново ви обръщаме внимание на инициативата на Фондация "За нашите деца" и Двете елши.

Фондация „За Нашите Деца” обявява национален конкурс за ръчно изработена новогодишна картичка с лично послание към децата от домове за изоставени бебета в София и в Пловдив. Творбите ще бъдат оценявани от създателите на сайта и магазина за материали за картички Рали и Ем от „Двете елши”. Най-добрите три произведения ще получат специални награди от „Двете елши”.

В домoвете живеят 250 деца на възраст от 0 до 3 години. Те нямат своите родители, с които да посрещнат заедно коледните и новогодишни празници. За тях семейството е само мечта. Идеята на конкурса е да направи съпричастни повече хора към съдбата и живота на деца без родители. Фондация „За Нашите Деца” ще занесат на всяко от тези деца по една картичка, която да бъде поставена в „Книгата на живота” на всяко дете от домовете, в която се записват най-важните моменти от неговото развитие. По този начин подарената картичка, направена с много любов, ще останe завинаги скъп спомен в живота на всяко изоставено дете.

Условия на конкурса:

Възрастта няма значение. Могат да се включат деца, майки, татковци, баби и дядовци.
Най-важно е Вашето желание да предадете своите добри пожелания към децата от 4-те дома за медико-социални грижи в София и Пловдив.
Можете да използвате всякакви материали за изработка на картичките.

Всяка картичка трябва да бъде надписана с Вашето лично пожелание за празника към дете от дом, а фондация „За Нашите Деца” лично ще му я занесе.
Изпратете Вашата картичка с пожелание на адрес: гр.София, ул.”Гюешево” № 21, Цeнтър за обществена подкрепа „Света София” към фондация „За Нашите Деца”.
Изпратете Ваши контакти за обратна връзка, за да получите своята награда, ако бъдете избрани от журито.

За ваше улеснение, ако сте от София можете да дадете вашата картичка направо в магазинчето ни на ул. Юрий Венелин 27.

Краен срок за изпращане на картичките – 10.12.2011 г.



Информация за конкурса можете да намерите и на техния сайт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар