сряда, 1 февруари 2012 г.

Февруарско предизвикателство - Месецът на любовта

Тема:

“Месецът на любовта”

Описание:

През Февруари е един от най-красивите любовни празници – св. Валентин и затова този месец нашата тема е посветена на любовта – онова сгряващо, вълнуващо чувство, което ни кара да чувстваме сякаш пеперуди пърхат в стомаха ни дори само да зърнем любимия човек.

Цветова комбинация:

Чисто бяло, нежно розово, горещо розово, влюбено червено, бордо, прасковено.



Елементи за вдъхновение:

Сърца, рози, цветя, влюбени, целувка.



(Вдъхновение от различни източници от Интернет.)

Можете да участвате в колкото категории поискате и с колкото проекта искате. Важното е те да не са били публикувани досега в блога ви, т.е. да са нови и направени след задаване на темата ни. Наградите ще получат проекти във всяка една категория, избрани от нас петте (Рали, Ем, Злати, Светла и Нели) в зависимост от следните критерии:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата / цветовата комбинация на предизвикателството
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Категория Хартиени изкуства:

Тук ще можете да показвате вашите картички, скрапбукинг странички и албуми, оригами, киригами, декорации и всякакви други красотийки, направени от хартия. За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е задължително да следвате темата като използвате поне един от зададените елементи за вдъхновение. Не сте ограничени да спазвате цветовите комбинации, които ще вървят с всяко предизвикателство, но ако прецените може да ги използвате.

Наградата за победителя ще е сладка и любовна:



И вдъхновение от нас:

Светла:



Ем:



Нели:




Категория Бижута:

Тук по темата можете да участвате с ръчно направени от вас бижута без ограничение в материалите (мъниста, полимерна глина, метал и др.) и вида на бижуто (обици, гривни, колиета).
Към темата има и цветова комбинация. Ако няма как да пресъздадете самата тема, достатъчно ще бъде да сте спазили цветовата комбинация, като трябва да използвате поне три цвята от комбинацията, която сме ви задали.

Наградата е 60 броя SWAROVSKI ELEMENTS кристалчета и перли по ваш избор.

И малко вдъхновение от нас:

Злати:



Нели:




Рали:



Категория Изкуства с текстил – плат и филц:

За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е достатъчно да следвате темата като използвате поне един от вдъхновяващите елементи и/или да сте спазили цветовата комбинация, като ако изберете водещото да е цветовата комбинация, трябва да използвате поне три цвята от нея.

Наградата за победителя ще е изненада до след няколко дни:)

Злати:



Рали:













20 коментара:

  1. ЕХ, много ми харесва как задавате темите( с елементите за вдъхновение, цветовете), това, че може да се включваме с различни майсорийки и то по няколко пъти също! Поздравления!!! Оставате си ми любимото място за вдъхновение- Благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Дано този месец да успея да се включа!Творенията за вдъхновение са страхотни,кое от кое по-красиви!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет от мен, това е една от любимите ми теми :) А вдъхновенията ви са шеметни- както винаги!

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасно е новото предизвикателство! Ще се включа със сигурност :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте!Вдъхновенията ви са страхотни,вие сте страхотни,творите такива невероятни неща и аз много ви се възхищавам.Вие бяхте причината да се запаля по майсторенето на картички и квилинг-техниката,за което ви благодаря! Бих искала да се включа в това предизвикателство,но тъй като нямам блог,мога ли да кача линкове на снимките от сайт за фотоалбуми?

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей Стефани, ужасно много се радвам, че така сме те запалили и че искаш да участваш в предизвикателството ни!
    Да, няма никакъв проблем ако нямаш блог да пуснеш линк към място в нета, където си качила снимка на творенията си. Успех!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, тъй като нямам блог (като момичето, което е написало предния коментар) ме интересува дали мога да изпратя файл със снимки (.jpeg), за да участвам?
    Много ми се иска да има възможност. :)
    Сави

    ОтговорИзтриване
  9. ...Привет и от мен...въпреки,че съм начинаеща...реших да ви изпратя една от моите идеики:)))...нямам блог ,но фейсбук имам:)))

    ОтговорИзтриване
  10. Здравейте, за първи път реших да участвам във вашето предизвикателство, но за мен се оказа и предизвикателстжо да публикувам творението си. Нямам блог, и съм сложила линк към facebook, но не съм се справила - мисля че не е достъпно до всички, въпреки че статуса на албума е публичен.Ако знаете кажете къде бъркам, защото наистина бих искала да участвам във вашето предизвикателство.

    ОтговорИзтриване
  11. Здравей Вили, много се радвам, че се включи в предизвикателството ни. Само моля те дай права да се виждат публично снимките ти, защото пише, че съдържанието не е достъпно и не можем да видим творението ти!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  12. ...ооо,знаех си,че съм объркала нещо:)...извинявам се:)))

    ОтговорИзтриване
  13. ...сега вече,би трябвало да се виждат всички снимки:)))...аз съвсем от скоро се занимавам с това-идеята тръгна от Нова Година -и картичките,които правя за близките ми хора:)))...нямам претенции,че се справям така добре,като вас ,но реших да се включа:)))...обичам да рисувам и ми доставя голямо удоволствие да изобретявам всякакви красиви нещица...дано замисълът ви допадне...

    ОтговорИзтриване
  14. а при мен защо не се получава - извинявам се предварително за глупавите въпроси :(

    ОтговорИзтриване
  15. извинявам се за побликуването на двата линка, но първия не се отваря....ще се опитам да го изтрия ..... :)

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте, не мога да се преборя да си кача снимка.
    Мога ли да изпратя линка директно на вас?

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте,

    най-добре да го качите тук. Блог ли имате или Фейсбук?

    ОтговорИзтриване
  18. Здравейте, имам и фейсбук и пикаса, но всеки път когато се опитам да кача снимка или не излиза или дава грешка. Мога ли да ви изпратя линка и вие да го качите или да ми обясните как по точно става качването

    ОтговорИзтриване
  19. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2935788346106.2137512.1003013958&type=3

    ОтговорИзтриване
  20. Здравейте,Елшички!Пропуснах да сменя името под връзката и всъщност слончето под номер 18 в текстилни изкуства е на майка ми,а не мое.Тя се казва Нани,ако можете го сменете или поне имайте в предвид,че е нейно :)))
    Извинете за неудобството!

    ОтговорИзтриване