вторник, 1 май 2012 г.

Предизвикателство Май - Цветя

Тема:

“Цветя”

Описание:

Месец Май е един от най-цветните месеци в годината и затова този месец посвещаваме на цветята. На всяко малко цветче цъфнало, за да ни радва с красотата си.

Цветова комбинация:

Цветовата комбинация е цветна и шарена.



Елементи за вдъхновение:

Цветя всякакви - шарени и красиви, самички или в букет.

(Вдъхновение от различни източници от Интернет).

Можете да участвате в колкото категории поискате и с колкото проекта искате. Важното е те да не са били публикувани досега в блога ви, т.е. да са нови и направени след задаване на темата ни. Наградите ще получат проекти във всяка една категория, избрани от нас петте (Рали, Ем, Злати, Светла и Нели) в зависимост от следните критерии: • До колко се доближава и отговаря на идеята и темата / цветовата комбинация на предизвикателството • Съчетаване на елементите • Оригиналност на проекта • Прецизност

Категория Хартиени изкуства:

Тук ще можете да показвате вашите картички, скрапбукинг странички и албуми, оригами, киригами, декорации и всякакви други красотийки, направени от хартия. За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е задължително да следвате темата като използвате поне един от зададените елементи за вдъхновение. Не сте ограничени да спазвате цветовите комбинации, които ще вървят с всяко предизвикателство, но ако прецените може да ги използвате.

Наградата за победителя е този великолепен фонов печат на Hero Arts - Голям текстилен дизайн, както и някои по-дребни изненадки.

Ето и вдъхновение от нас:

Злати:



Ем:

Нели:


Рали:


Категория Бижута:

Тук по темата можете да участвате с ръчно направени от вас бижута без ограничение в материалите (мъниста, полимерна глина, метал и др.) и вида на бижуто (обици, гривни, колиета).
Към темата има и цветова комбинация. Ако няма как да пресъздадете самата тема, достатъчно ще бъде да сте спазили цветовата комбинация, като трябва да използвате поне три цветове от комбинацията, която сме ви задали.

Наградата е 60 броя SWAROVSKI ELEMENTS Xilion кристалчета и кристални перли по ваш избор. .

Ето и вдъхновение от нас:

Рали:


Злати:



Нели:

Категория Изкуства с текстил – плат и филц:

За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е задължително да следвате темата като използвате поне един от зададените елементи за вдъхновение. Не сте ограничени да спазвате цветовите комбинации, които ще вървят с всяко предизвикателство, но ако прецените може да ги използвате.

Наградата са 20 листа от нашия прекрасен филц по ваш избор. .

Ето и вдъхновение от нас:

Ем:

Рали:

9 коментара:

  1. Цвети, моля те да направиш Facebook профила си публичен, защото иначе не можем да видим снимката ти, пише че съдържанието е недостъпно...
    Благодаря,
    Рали

    ОтговорИзтриване
  2. Мили елши, поздравления за новата визия на сайта ви. Много ми харесва и ме зарежда с лятно настроение. Желая ви усмихнат, макар и дъждовен ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, и аз съм силно впечатлена от новата визия... отива ви ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Много благодарим за хубавите думи!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  5. Малко със закъснение, но и аз ще се присъединя - новата визия е уникална - страшно много ми допада :)

    ОтговорИзтриване
  6. здравейте като за пръв път участваща не мога да се справя с качването на снимките

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте,
    изпратете ни на мейла снимката - boudicaart@googlemail.com

    ОтговорИзтриване