събота, 14 юли 2012 г.

Победители в предизвикателствоно ни за месец Юни

Здравейте, мили приятели!
Както знаете началото на този месец беше свързано с много радостни вести за нашето Елшово семейство, което порасна с още един малък член - бебе Елица! Това е причината малко да се забавим с обявяването на победителите за миналия месец, но се надяваме, че ще ни разберете. 

През изминалия месец се насладихме на една истинска плодова фантазия и много благодарим на всички, които се включиха в тази сладка и свежа тема! Вече сигурно изгаряте от нетърпение да разберете кои са победителите, за това ето ги и тях:

Категория Хартиени изкуства
Победител в тази категория е прекрасното плодово изкушение на Маги, едно наистина чудесно тефтерче за всякакви кулинарни вкусотии!



Топ 5:

Категория Бижута
Показаха ти прекрасни плодови бижута, идеална добавка към всеки летен тоалет! Победителят тук, обаче, не е бижу, което прилича на плод, а такова, което буквално е изработено от плодове, или по-точно от семките на един плод. Тази така оригинална идея веднага ни хареса и именно за това победител в тази категория за обиците на Maria Dobrikova, направени със семки от диня!


Топ 3:



Категория Текстилни изкуства
Победител в тази категория е оригиналната "мултифинкционална ябълка" - 3 в 1 на Mila, която освен, че е много практична и идеална на всички, които обичат да шият, но е и чудесна декорация за всеки кът за майсторене!




Топ 3:


Честито на всички победители! Не забравяйте да ни пишете на мейла - , за да се разберем как ще си получите наградите.

След всички тези плодови красоти, аз отивам да си направя една плодова салата, а на вас пожелавам повече прохладни и забавни летни дни!
Ем 

5 коментара:

  1. Мили елши,първо бих искала да ви поздравя с радостното събитие и да пожелая на малката Елица едно незабравимо детство изпълнено с много лудории и забавления...може би трябва да се прекръстите на "ДВЕТЕ ЕЛШИ И Половина". Благодаря ви, че сте харесали моите динени обици, това е голяма чест за мен да бъда победител в тази категория. И след една негативна седмица прекарана с малкият ми син в болница, това е един страхотен завършек, който ме кара да мисля, че вълшебствата рано или късно се сбъдват. Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  2. На бебе Елица и семейството й пожелавам всичкото щастие на земята! Честито на победителите в предизвикателството и благодаря, че сте харесали и моите "плодчета" :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, страхотно много ви благодаря, Елши!
    Честито бебче, Ем! Нека расте здраво, щастливо и заобиколено с много, много обич дете!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Хм.. и аз благодаря, разбира се!
    Но ще напиша и още нещо - идеята за отварящата се ябълка-игленик с местенца за това-онова никак, ама никак не е оригинална, какъвто всъщност е един от критериите за оценяване.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита рожба! Много радост и усмивки да носи на мама малката девойка.
    Малко отклонение във връзка с коментара на Cvety, чийто къщички круши ме ухилиха до уши, когато ги видях и мисля, че заслужаваха да спечелят.На това прелестно местенце, което сте създали вие, всички ние се отбиваме, за да напълним очи с красотите, които са създали останалите творци и да получим похвала или градивна критика за нашите собствени проекти - нали все пак участваме в състезание един вид. И в този ред на мисли искам да кажа, че само самият факт, че сме създали нещо от сърце и с ръцете си буди достатъчно уважение, така че редно е когато сме се вдъхновили от чужда идея да го споменем. Надявам се, че последното изречение от изключително дългия ми коментар ( за което се извинявам )ще се прочете от правилния човек. Без лоши чувства, просто нека всички се забавляваме и зареждаме с хубави емоции във вашите предизвикателства.

    ОтговорИзтриване