сряда, 6 март 2013 г.

Мини книжка

Привет на всички!

Наближава 8-ми март и всяка от нас започва да се замисля с какво да зарадва жените около себе си. За най-близките, разбира се, сме подготвили много и специални подаръци, но аз винаги подарявам и на близките си приятелки-майки. Смятам, че този празник е много красив и ми се ще да зарадвам повече хора.  Но тази година се оказа, че имам доста подаръчета да раздавам и за това измислих едно много бързо, но струва ми се много ефектно решение. Това са малки книжки, в които може да се слагат снимки, или да се напишат красиви мисли, или просто да се оставят като едно малко тефтерче. Много бързо се изработват, не изискват много матеряли и за това са идеални за подарък на много хора. Друго тяхно предимство е, че може да включите в тяхната изработка и децата и да направите по една такава книжка за бабаите и лелите.

Сега ще ви покажа две от моите готови книжки.




А ето и клипчето, в което съм обяснила подробно нужните материали и начина на изработка.



Надявам се идеята да ви е харесала! Ако имате някакви въпроси аз съм винаги на разположение, така че питайте!

Гуш
Ем

6 коментара:

  1. Супер е книжката,вече ме засърбяха ръцете да я пробвам!!!:)))Благодаря за свежата идейка:)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно уроче, Ем. Правила съм подобна книжка, но с джобчета, а твоята идея е супер лесна за изпълнение. Обяснението за кориците много ми хареса, следващото албумче ще направя точно така.

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубава мини книжка ,чудесно уроче- и аз ..седнах и направих същата..Наистина е лесна за изпълнение..днес до края на деня ще гледам да я покажа в блога. Благодаря Ем!

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава идея за подарък и най-важното е, че урокът е и полезен, и лесен :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много съм ви благодарна за прекрасните урочета. Тия дни изгледах доста от вашите клипчета и за мен беше истинско удоволствие и много полезно. БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване
  6. Много съм ви благодарна за прекрасните урочета. Тия дни изгледах доста от вашите клипчета и за мен беше истинско удоволствие и много полезно. БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване