понеделник, 2 юни 2014 г.

Скрапбукинг блог подскок

Привет на всички!
Днес сме ви подготвили една страхотна изненада! Както ви казах, от доста време се замислям да направя нещо, свързано със скрапбукинга в БГ.  След много мислене и голяма доза вдъхновение се роди проект "Уловени мигове". Това ще е едно страхотно забавление за всички изпълнено с много предизвикателства, урочета, клипчета, полезни съвети и разбира се, награди! Очакват ви купища изненади и най-хубавото е, че всеки може да се включи. Няма значение дали досега сте правили цял живот скрапбук странички или все още дори не знаете какво е това. Идеята на "Уловени мигове" е да ви покаже вълшебният свят на скрапбукинга и да ви накара да отделите малко време, за да съхраните ценните си спомени. Всеки месец ще имаме нови скрапбук предизвикателства за вас със страхотни награди, които ще ви помогнат да навлезете в скрапбукинга. Всяка сряда ще ви радваме с нови скрапбук проекти, а петък ще е денят ни за полезни съвети. Два пъти в месеца ще пускаме и клипчета с изработване на скрапбук проекти от начало до край. Определено ще си заслужава да ни следите! Всички публикации ще бъдат споделяни и във Фейсбук групата ни - Скрапбукинг БГ, за да е още по-лесно да сте в крак с новостите в проекта. Ако все още не сте част от нашата Фейсбук група, сега е момент да се присъедините, защото това е мястото, където ще може да споделяте вашите проекти, да търсите съвет или просто да разглеждате страхотните проекти на останалите от групата за вдъхновение.



За да открием началото на проект "Уловени мигове"  сме организирали една страхотна онлайн веселба за всички! Ще си направим едни блог подскок :) Ако не знате какво е това и досега не сте участвали в нещо подобно сега ще ви разкажа с две думи. Единайсет страхотно талантливи дами са подготвили за вас възхитителни скрапбук проекти. Вашата задача е да обиколите блоговете на всяка една и докато се любувате на страхотните проекти, да оставите коментар под всеки пост. След като оставите тези единайсет коментара, ще се върнете тук и ще оставите един коментар под този публикация с вашите имена и мейл за връзка. Лесно, нали?  От всички участници на случаен принцип ще бъде изтеглен един победител, които ще получи награда от нашите приятели от магазин Идея хоби. Подаръкът е ваучер на стойност 25 лв!
Блог подскокът ще продължи до края на месец юни, а на 1-ви юли ще обявим победителя, така че побързайте да се запишете, за да имате шанс да спечелите тази прекрасна награда.

А сега, без повече да увъртам, нека видим и дамите, участващи в нашия блог подскок. Те са изключително креативни и мисля, че творенията им говорят повече, от колкото аз мога да кажа с думи, за това ще ви оставя да се насладите на красотите, които са приготвили за нас!


1. Рали 
2. KalySto 
4. Goldie 
6. Маги 
8. Addi 
9. Веси 
10. shMe 
11. Ем 

Минете скок-подскок през всеки дени от тези блогове, за да видите какви разкошни проекти са приготвили дамите, а накрая не забравяйте да се върнете тук! 

46 коментара:

  1. многи ми харесва вашата игра и изпълних всички стъпки,никога до сега не сам се занимавала със скраббукинг и надявам се да се науча

    ОтговорИзтриване
  2. Всичко, което правите е прекрасно! Очаквам развитието на проекта с нетърпение!

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. И ето ме отново тук! Прекрасни албуми, толкова различни и като дизайн, и като модели. Получила се е страхотна колекция! Поздравления за инициативата!!! bi_kazakova@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни са всички албуми, различни, с различно предназначение...
    Поздравления за инициативата :)

    ОтговорИзтриване
  6. Толкова много красиви албуми видях! Толкова много талант, красота, оригиналност...
    Поздравления!


    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна инициатива! Браво момичета!
    Много вдъхновение и много красиви проекти сте сътворили!
    Ще следя с нетърпение новите публикации тук, а ето и финалната стъпка за блог подскока :)

    Снежи, pantagrua@abv.bg

    Поздрави и усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че има такава инициатива. Обожавам скрапбукинга във всичките му форми. Като заклет дигитален скрапбукър съм се възхищавала много на труда и красивите творения, които съм виждала, но все не съм имала смелостта да започна отнякъде.... покрай вашите работилнички поставих едно начало... и е толкова хубаво че ще има нови инициативи, вдъхновения и уроци, така че да се поддържа страстта ми към творенето.
      За мен беше много интересно да прескоча и разгледам всички вдъхновяващи публикации на тема скрабук.
      Благодаря за инициативата

      Нели (nelyborisova@abv.bg)

      Изтриване
  8. Имах удоволствието да премина през приказка от идеи!Момичета страхотни сте!ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗРАБОТЕНИ АЛБУМИ!ВДЪХНОВЯВАЩИ ИДЕИ!

    ОтговорИзтриване
  9. Обичам скрапбукинга, а това което ни показахте беше много, много красиво. Поздрави за чудесната инициатива!
    nankov_n@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасни проекти! Момичетата наистина са много талантливи! Приветствам ви за прекрасната идея!
    Ani ... ani_arts@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  11. Хубава идея, желая ви успех! Наскоро се запознах със скрапбукинга, но сте много заразителни с вашия позитивизъм. Дано намерите нови последователи! Боряна Георгиева borianabgg@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  12. Много хубави албуми и прекрасно изживяване! Благодаря за инициативата!
    Ина

    ОтговорИзтриване
  13. Здравейте! Правите невероятни неща! Надявам се и аз някога да достигна Вашето ниво! Иванка Евтимова iv_pet.1989@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. Браво за чудесната инициатива! В момента съм на вълна албуми, така, че всичко което видях днес ми беше изключително полезно. d.veselinova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  15. "Подскачам"и се наслаждавам на различните, прекрасни, креативни дами!!! Благодаря, за споделената идея, ще следя с интерес всичко, следващо!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Прекрасни албуми сте сътворили момичета.Адмирации

    ОтговорИзтриване
  17. Прекрасни,талантливи дами, още по-прекрасни и вдъхновяващи проекти...Благодаря за удоволствието и споделените идеи.Поздравления :)))
    Мира mama.mira8@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  18. Изключително удоволствие беше за мен да участвам в този блог-подскок! Видях невероятни и вдъхновяващи проекти! Момичатата са толкова талантливи! Поздравления на тях и разбира се на вас за прекрасната инициатива и за нелеката задача, с която сте се заели! Ще следя новостите с интерес! Считайте ме за запален фен! Успех!
    Стела (Bimba) - bimbabambolimba@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  19. С най- голямо удоволствие разгледах всички тези красоти.
    Албена Петкова alanaa@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  20. Страхотно забавление! С удоволствие разгледах всеки един от проектите, които талантливите момичета ни показаха! Благодаря за инициативата и успех на всички!
    Деси - dess.v13@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  21. Страхотна идея момичета и много красота!

    ОтговорИзтриване
  22. Поздравления за инициативата момичета с радост ще следя какво се случва тук :)

    ОтговорИзтриване
  23. Мили момичета,

    От все сърце ви пожелавам успех в чудесната инициатива. Бъдете все така вдъхновяващи и галантни занапред. Благодаря, че ме поканихте. За мен беше удоволствие :)ххх

    ОтговорИзтриване
  24. Поздравления още веднъж за прекрасната инициатива. Успех в новото начинание. Сигурна съм, че ще бъдете възнаградени, защото такива усилия и любов винаги се връщат! Ем, ти беше човекът, който ме запали по албумчетата и от тогава не мога да спра :).
    tonyablagoeva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  25. Браво на всички момичета, проектите ви са повече от вдъхновящи! Успех желая от сърце :)
    kami_bonbona@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Чудесна инициатива! Благодаря за невероятните вдъхновения!

    ОтговорИзтриване
  27. Благодаря!
    Това, което видях във всеки един блог е чудесно! Всеки албум е по своему красив, от блога на всяка има много за учене.
    Наслаждавах се на пътешествието!
    Успех в начинанието! Очаквам с нетърпение следващите стъпки.

    ОтговорИзтриване
  28. Поздравления за инициативата момичета! cveti_vb@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  29. Прекрасни проекти! Наистина се насладих безкрайно на творенията ви, момичета, радвам се, че се включих в този блог-подскок , подейства ми много вдъхновяващо. Успех в начинанието!

    ОтговорИзтриване
  30. Благодаря на Ем за поканата и инициативата. Тя е човека който ме запали по албумите и всеки трябва да опита. Толкова е вдъхновяващо и зарибяващо. Успех от мен!

    ОтговорИзтриване
  31. Хубава идея. Момичета благодаря за споделянето на хубавите ви проекти

    ОтговорИзтриване
  32. Идеята е супер и изключително полезна. Удоволствие е да можеш да разгледаш прекрасните проекти на творците и да научиш нови неща :)

    ОтговорИзтриване
  33. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  34. Чудесна идея! Но сте на голяма висота - направо недостижими от мен, но ще се боря колкото мога. Ще ми се да си направя доста албумчета - за всяка година по албумче, но ще ми трябва много време и много, много усилия. Голямо вдъхновение сте ми. Благодаря ви, че ви има! Поздрави от мен - Петя - petqata@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  35. Заредихте ме с ентусиазъм и вдъхновение да си завърша най-после отдавна започнатото албумче. Мисля още утре да го хвана за ушите и да видим какво ще се получи.
    valarie@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  36. И отново съм тук, след като скоп-подскок минах навсякъде. :) Радвам се за тази ваша нова инициатива, момичета!
    Стефи, stdimashka@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  37. И аз подскочих до тук! За мен беше огромно удоволствие да разгледам всички проекти...и определено получих една чудесна доза вдъхновение и аз да опитвам все повече да правя такива неща! Ще следя с огромен интерес всичките ви инициативи :) Координатите ми са: mnstef@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  38. Браво за инициативата! Прекрасни неща ни показахте, голямо удоволствие беше да ги разгледам! Поздрави, Софи sofia.arnaudova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  39. Прекрасни както винаги!Благодаря Ви момичета!Христалина hhalacheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  40. Ако можех да сложа сърца щяха да са на безкрайност, изпращам Ви цялата си благодарност! тук съм аз: marovex@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  41. Минах през всички прелести още първия ден, но едва днес стигнах да се разпиша с коментар. Финално се разписвам и тук.

    ОтговорИзтриване
  42. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  43. Разгледах страхотни проекти и се заредих с много положителни емоции и вдъхновение. Браво момичета :)

    ОтговорИзтриване