сряда, 18 юни 2014 г.

Вдъхновение за вас - Един прекрасен ден

Привет!
Днешното вдъхновение е една скрапбук страничка, която направих ползвайки разкошната колекция хартии на Bo Bunny - Prairie Chic. Ако обичате ярки пролетни цветове, в комбинация с лек кънтри стил тази колекция не е за изпускане! Още щом си разпечатах снимката, знаех, че това е идеалната колекция за мен - цветовете прекрасно паснаха. Много често, когато правя странички с цветни снимки, подбирам дизайнерските си хартии така, че допълнително да подчертават цветовете. Именно така се получи и с тази страничка. Не се колебайте да сложите по-дръзки и ярки цветове на страничките си! Стига те да са комбинирани добре, страничката ви ще се зареди с допълнителна емоция и настроение.


Тази страничка е много натоварена от към елементи. Но обърнете внимание как всички допълнителни елементи са разположени в една линия спрямо снимката. Тов ачисто визуално приковава вниманието към снимката и е похват, който много често се използва в скрапбукинга. Другото, което ще забележите е, че най-големите елементи са най-близко до снимката. Това също кара наблюдателя да спре поглед именно на централната част на страничката ви. 
Винаги търсете елементи, които подхождата на темата на вашата страничка. В моя случай това бяха цветята, тъй като цялата ми страничка е много пролетна и цветна. Голямата гардения, която е в центъра на цветния клъстър оцветих сама. Винаги се старайте допълнтиелните елементи на една страничка, която е много цветна, да не се различават драстично като цветове. Тази гардения оригинално беше бяла и макар да имам бяло тук-там по страничката, то не е така основен цвят като зеленото. За това просто я боядисах. 



Специални благодарности на Рали, която направи тези прекрасни снимки на страничката ми!

Това беше днешното вдъхновение от мен. Очаквайте в петък рубриката ни с полезни съвети. 
И не забравяйте, че все още имате време да се включите в нашия блог подскок, който приключва на 30-ти юни. 

Гуш
Ем

3 коментара:

  1. Прекрасна страничка Ем, всичко е толкова приятно за окото ,премерено и със стил !Чудна е!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно представяне, поздрави!!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво Ем!Уникално е !Кога ще направя и аз такава красота.......................

    ОтговорИзтриване