сряда, 22 септември 2010 г.

Предизвикателство Наздраве!

Тази седмица сме на гости на Картичкофуриите, така че пускайте там линковете към творенията си.

Кой не обича да празнува? Особено, когато поводите за това са повече от прекрасни. И добре, че ги има празниците. За да сподели човек радостта си с любимите хора, да се отпусне, да се зареди с положителни емоции.

А обикновено празниците са съпътствани от поздравителни картички и пълни чаши.

„И нека чашите пълни да вдигнем и сълзите от радост не крием.”

„Горчива обич нека ме опива.

От старите винари още знам,

че истинското вино е горчиво.

За подсладено - няма да те дам!”

и т.н, и т.н.

Въобще пълните чаши са изключително възпявани и в стихове, и в проза, и в песни, и в картини .. Затова се замислих, защо ние да сме изключение?! Защо тази седмица да не обединим два от атрибутите на празника и да се повеселим майсторейки опияняващи картички.

А и тази седмица имаме прекрасен повод да вдигнем тост – нашата прекрасна Елша със златни ръце и сърце има личен празник. Рали, да си жива и здрава и да продължаваш все така с усмивка и устрем да осъществяваш мечтите си! Аз и целият екип на Двете елши ти желаем слънчево щастие и радост, много радост, която да струи от теб и към теб и която да те вдъхновява и опиянява за творчески подвизи и приключения.

„За приятелите наши нека вдигнем тежки чаши и отпием глътка вино.

Нека зло да ни забрави, да сме живи, да сме здрави и живеем сто години ..”Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Това е наградата за победителя:И малко вдъхновение от нас:

Светла:Гери:Ем:Рали:Забавлявайте се!
Светла

1 коментар:

  1. Наздраве и от мен! Шампанското е вкусно, и опияняващо. Здраве, щастие и живот на всички, които знаят как да го живеят.

    ОтговорИзтриване