вторник, 15 февруари 2011 г.

Победителят в предизвикателството ни Черно, жълто и бяло

Мили приятели,

в началото бях скептична дали ще ви допадне цветовата комбинация, но това което видяхме във вашите картички и проекти ме изпълни с радост. Невероятна красота сте създали! Оценяването беше трудно, но пък един проект просто грабна сърцата ни и това е кутийката и картичката на Kornishonka! Уникален проект!!! Честито!!! Очаквай скоро наградка!

Ето и Топ 5 (даже Топ 6, защото две картички са с еднакви резултати) според реда на участие. Тези проекти направо дишаха във врата на победителя:)

* Toni
* morgiana
* Cveti
* danka
* Deljana
* Biliana

Честито на всички и да не забравите да грабнете вашите значки от дясната колонка на блога!

Весело настроение и топли вечери,
Рали

9 коментара:

 1. Не знам дали изобщо картичката ми е достойна да бъде в тази компания, но ви благодаря от сърце за оказаната чест.
  А произведението на Корнишонка е повече от красиво - наистина впечатляващо.

  ОтговорИзтриване
 2. Честито на победителката, и кутийката и картичката са страхотни!
  Благодаря отново на Двете елши за класирането в петицата!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Честито на победителката - абсолютно заслужена награда!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотни проекти.Браво момичета и честито на победителката и ТОП5!

  ОтговорИзтриване
 5. Eeee, днес само хубави новини ме зариват още от сутринта! Почти цяла седмица малкия ми син беше много болен и много сериозно се бяхме притеснили всички у дома. Днес сутринта за пръв път от 4-5 дни насам се събуди в настроение без да го боли нищо,пожела да яде - нещо което бе забравил за 2 дни. Няма такова прекрасно усещане за една майка да види детенцето си здраво. Малко по-късно дъщеря ми,която не пропускаше и ден без да провери какво се случва с конкурса въпреки моето скапано настроение ме зарадва с новината, че победителят всъщност съм аз. Днес наистина е един хубав ден за мен! Благодаря за високата оценка, която сте дали за моята картичка и вълшебна кутийка :0). Благодаря на всички ви от сърце! Честито и на Тони, Morgiana, Цвети, Данка, Deljana и Биляна- картичките ви са страхотни момичета! Изобщо всички участвали картички са много красиви със сигурност, предизвикателството беше наистина интересно и аз лично с интерес разглеждах всяка една от тях!
  Лек и спорен ден на всички ви!:-)

  ОтговорИзтриване
 6. Честито Корни, напълно заслужена награда - още щом я видях и аз бях на мнение, че това ще е победителят! Моите адмираци!Още по-хубавото е новината за оздравелия ти син!
  Поздравления и на момичетата от ПЕТИЦАТА - Моргиана, Цвети, Деляна Тони Билбето!
  Благодаря и аз, че за пореден път попаднах в нея! А на всички останали - много скоро да преживеят радостта от спечелен конкурс!

  ОтговорИзтриване
 7. Заслужена награда,много стилно творение!Здраве желая!

  ОтговорИзтриване
 8. Здрваейте и от мен - Моргиана.
  Аз съвсем отскоро се запалих по магията на картичките и скрапбукинга. Класирането ми в топ 5 на Двете елши е голяма чест за мен. Благодаря за оценката.
  Наистина проекта на Корни е перфектен във всяко отношение. Поздравления и от мен.
  Би ми било интересно да работя и да се състезавам и по други предизвикателства със зададени цветови гами. Наистина много ми допадна факта, че трябваше само три цвята да участват- по този начин задачата се затруднява, и на мен точно това ми хареса. Беше истинско предизвикателство за мен. Измислих толкова много модели , но реализирах само два:))и се забавлявах истински. Благодаря ви за интересното предизвикателство.
  А сега се замислям над следното: "Какви ли проекти могат да се направят с използването само на два цвята?"

  ОтговорИзтриване