четвъртък, 31 март 2011 г.

Ден 3-ти

И такааа - да, отново не можахме да ви затрудним. Това наистина е стелаж за картони А4. А верните отговори бяха толкова много! Браво на всички. А ваучера за 15 лв. покупки от магазинчето ни печели Ivelina Mihaylova! Честито! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com.

Ето и днешната снимка - какво е това?

25 коментара:

 1. А това предполагам е дървен стелаж ;) (дървени равтове), сниман отпред, само едно ниво, а за какво ще е ...... със сигурност нещо красиво ще стои на него ;). Аз първоначално изключих изненадата магазинче, но сега като се замисля може би ще е ателие и магазинче. А защо не и място където всеки да може да си закупи необходими материали и там на място да може да си направи страхотна картичка или да опакова най - красивия подарък....

  ОтговорИзтриване
 2. Новото ви обзавеждане ,за магазинчето,нали?Отворени рафтове,да си нареждате прекрасните неща,които предлагате.........Супер!Сериозно замирисва на откриване!!!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Рафтче от Пдч, вероятно част от интериора!

  ОтговорИзтриване
 4. И според мен това е ъгъл на рафт или шкаф от обзавеждането на магазинчето ви.

  ОтговорИзтриване
 5. Рафт от шкаф:)Хайде скоро да го напълните с красоти:)

  ОтговорИзтриване
 6. И аз съм за някакво шкафче или рафтче:)))Определено е част от обзавеждането на новото реално магазинче на Двете Елши:)))

  ОтговорИзтриване
 7. Рафт, който ще приюти прекрасни продукти.

  ОтговорИзтриване
 8. Това е едно ъгълче от рафт, изработен от ПДЧ.Определено е част от обзавеждането на новото реално магазинче на Двете Елши.Е,хайде не ни мъчете повече, казвайте къде ще е ?

  ОтговорИзтриване
 9. Това е рафтче, на което ще са поставени красотийките на елшите в цвят, може би светъл бук, за магазинчето на улица.......№......

  ОтговорИзтриване
 10. Според мен това е ъгъл на шкаф или рафт .

  ОтговорИзтриване
 11. Рафтче от шкафче. То вече няма тайна, че ще има магазинче - бравоооооо!

  ОтговорИзтриване
 12. Рафт за страхотните ви продукти, който е част от обзавеждането на магазинчето.

  ОтговорИзтриване
 13. Аз съм за ъгъл на рафт на някакъв шкаф или секция от обзавеждането на магазинчето ви, Елшички! Според мен материала е ПДЧ/МDF,може би цвят-дъб пастел, който чудесно пасва на теракота от предишната задачка от Ден 2-ри.

  ОтговорИзтриване
 14. Зеленото определено е Вашият цвят. От стените през столовете, стелажите, а сега и дървени рафтове - малък лабиринт, чрез който разбирам как мечтите се превръщат в реалност.

  ОтговорИзтриване
 15. Зеленото определено е Вашият цвят момичета, като минете през столовете, стените, стелажите, дървените етажерки-лабиринта чрез който разбираме как мечтите се превръщат в реалност.

  ОтговорИзтриване
 16. Рафтче, част от етажерка! Очакването е голямо :) Хайде, момичета нямам търпение!

  ОтговорИзтриване
 17. Това е ъгълче от рафт, изработено от ПДЧ! И съм убедена, както повечето от коментиралите, че рафтчето, както и чудесийките от предишните снимки, които ни показахте от играта, са отделни части от интериора на бъдещото магазинче на Двете елши. Да не забравяме и жокерчето, че Злати се присъедини към вас, предполагам, за да може да помага с работата, свързана с реалното ви магазинче!^ ^

  ОтговорИзтриване
 18. Ами да! Това ъгълчето на рафтчето или на бюрцето или на секцийката, от където ще ни се хилят разни красотички и ще викат: " Купи ме, купи ме де....!"

  ОтговорИзтриване
 19. Това без съмнение е част от шкаф!Мисля,че изненадата вече не е никаква изненада.:)Благодаря Ви,че ни правите съпричастни с вашите вълнения!

  ОтговорИзтриване
 20. На мен също ми прилича на ъгъл от шкаф или част от рафт, място където материалите или да се складират, или да са изложени за разглеждане - естествено, в така желаното от нас не он-лайн магазинче на Двете елши :)

  ОтговорИзтриване
 21. шкаф или пък само рафт, при това светъл. Определено е оборудване за магазин и вярвам - магазинът на Двете елши във неговия физически вариант :-)

  ОтговорИзтриване
 22. Все повече се запълва магазинчето :) Вече си има и рафтче за прекрасности ;).
  (Нищо, че виждаме само част от него :))))

  ОтговорИзтриване
 23. Това е ъгъл на рафт от стелаж.

  ОтговорИзтриване
 24. Това е рафт...ъгълът по-точно...един от многото рафтове, който ще са пълни с много чудесийки :)

  ОтговорИзтриване