четвъртък, 7 юли 2011 г.

Морското предизвикателство

Мили приятели,

започна да става топличко и лятото неуморимо идва. А с него и мислите за морето.

Толкова го обичам! Но не това море, което е пълно с плацикащи се хора, а онова диво бушуващо море, което направо ме подлудява. Затова ние с мъжа ми винаги ходим към края на август или септември, когато няма много хора, а морето се вълнува. Обичам да седя на плажа и да го слушам. Нищо друго не ми е необходимо.

Затова тази седмица ще ви предизвикам да направите картичка или друг проект с море, точно такова каквото го харесвате вие.

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Ем, Рали, Гери и Злати) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето малко вдъхновение от нас:

Рали:





Злати:



Гери:



Пожелавам ви весели мигове с Двете елши!
Рали



6 коментара:

  1. Ех, че хубавоооо, морско и свежо предизвикателство, и при мен напоследък Морето преобладава в мислите и мечтите ми:))) Този път ще взема пък и да се включа.Ще видим, но пък гледам дизайнерския ви екип понамалял.

    ОтговорИзтриване
  2. Ми, напоизлязли са в отпуска:) Лято е! ;)))
    Рали

    ОтговорИзтриване
  3. Искам да ви напомня, че едно от изискванията е "Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове". Моля ви, публикувайте неща, които са вдъхновени от нашите предизвикателства, нали това им е идеята, да ви предизвикат да седнете, да запретнете ръкави и да измайсторите нещо прекрасно!

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте! Без да искам изтрих едната си снимка и сега се отваря друга . Ето я тук пак http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.24252514
    Златина Иванова

    ОтговорИзтриване
  6. Рали, права си за морското на моята картичка.Аз после и дорисувах вълнички в караката, но забравих да я снимам,а вече е опакована в подарък.Сега да не вземете да я класирате,че да стане нов скандал;)
    Благодарв за хубавите думи от екипа ви и продължавайте с добрата работа!

    ОтговорИзтриване