четвъртък, 4 август 2011 г.

Победители

Мили приятели,

тъй-като Август е месец на отпуските, както при вас, така и в нашия екип, решихме да си дадем малко почивка. Следващото ни предизвикателство ще е последната седмица на месеца, на гости на Картичкофуриите. А след това очаквайте много нови изненади и промени, които ще направят участието ви в предизвикателствата ни още по-желано.

А сега нека да обявим последните победители от нашите две последни предизвикателства - Пънч мания и Кръгла картичка.

****************

Предизвикателство Пънч мания

Всички участия бяха супер сладки и интересни. Изборът беше труден, но бързам да го обявя - Победителят в предизвикателството ни е Юлия Андреева. Честито мила! Много се впечатлихме от сложния проект и видовете перфоратори, които си използвала. Пиши ни на sales@2elshi-shop, за да се разберем как да си използваш наградата!Ето и Топ 5, в зависимост от реда на участие:

3 - Toni
9 - morgiana
15 - danka mateeva
23 - Cvety
33 - Лидия Костова

Честито момичета и не забравяйте да се закичите със значките ни, които можете да намерите в дясната колона на блога ни!

***************

Предизвикателство Кръгла картичка

Хубаво е когато има предизвикателства, да ни карат да опитваме нови форми, идеи, техники. Предизвикателството на Злати предизвика и мен, защото много рядко съм правила картички точно с тази форма. Така че за мен беше много забавно да правя картичка за предизвикателството. Както виждам и вие много сте се забавлявали.
Но както винаги победителят е един и тази седмица това е Cvety. Толкова сладка и фантазьорска картичка. Много ни впечатли това, че е на няколко нива. Честито и моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как ще си използваш наградата.А ето и Топ 5, в зависимост от реда на участие:

4 - goldie
5 - EvA
20 - Лидия Костова
37 - Miss Emerald
40 - Mila

Честито момичета и не забравяйте да се закичите със значките ни, които можете да намерите в дясната колона на блога ни!

До скоро,
Рали

4 коментара:

 1. Честито на всички момичета! Сигурна съм, че изборът ви е бил доста труден, имаше толкова прекрасни проекти! А мен ме изненадахте с отличието в Топ 5! Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 2. Така ме зарадвахте първо за топ 5, а след това и най-вече за оценката на кръглата картичка, че за малко да пропусна да благодаря :)
  Много съм щастлива, защото както обикновено имаше чудесни идейни проекти, всички от които са достойни за награда.
  Честито на всички отличени!
  И отново благодаря!

  ОтговорИзтриване
 3. И аз благодаря за включването ми в Топ 5. Тук са едни от любимите ми предизвикателства - най-малкото, защото наистина ме предизвикват и ме карат да опитвам нови неща. За което сърдечно благодаря :)

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря, момичета! Бях забравила какво е да си победител ;) - сега е момента да ви се извиня за редките ми включвания, но причината я знаете! Честито и на всички останали - до една заслужаващи награда! За мен е чест да съм една от вас! Благодаря!

  ОтговорИзтриване