четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Предизвикателство Някога на Запад

Обичате ли уестърни?! Аз като малка много ги обичах и много се забавлявах да ги гледам. Винаги съм се смяла като излязат на финалната престрелка. Не знам защо, но това ми беше ужасно комично! Може би, защото винаги знаехме как ще свърши. Сега като се присетих за това и ми хрумна, че би излязло едно истинско предизвикателство да направим проект в стила на Дивия Запад. Всичко което е кънтри и носи духа на този стил ще се впише идеално в това предизвикателство! Така че извадете канапчетата, изтупайте прахта от старата каубойска шапка и запретвайте ръкави!

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия четвъртък. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Въвеждаме и едно ново изискване, за вашите участия. Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Една препоръка от нас е да махнете проверката с думи при публикуването на коментари. Това ще направи коментирането на вашите постове много по-лесни и по-бързо. Тази настройка е автоматична и по подразбиране е активна. Просто трябва да я деактивирате. В панела Настройки на вашия блог ще видите едно отделение за коментарите. Влизате в него и почти накрая на страницата ще видите опцията "Показване на опцията за проверка с дума за коментарите". Кликнете "не" и бутона "запазване на настройките". Това много ще ни улесни при публикуването на коментари към вашите публикации.

Ето малко вдъхновение от нас:

Ем


Гери
 

СветлаКали


Вели


Злати


Много вдъхновена и весела седмица
Ем3 коментара:

  1. Страхотно предизвикателство Елши... определено седмицата ще е вдъхновена. Блгодаря Ви, че всяка седмица ме предизвиквате :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Още едно уникално предизвикателство!Всички картички, които показвате за вдъхновение са уникални и..просто нямам търпение да видя проектите на останалите момичета по темата. Надявам се да се вдъхновя и аз за някоя (поне една :):):) ) картичка на тази тема, която е наистина много интересна!

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина страхотно предизвикателство, Елши! Ще направя отчаян опит да се включа - остават само няколко часа, а съм и на работа! За "Есенното" закъснях, но здраве да е!

    ОтговорИзтриване