неделя, 15 юли 2012 г.

Предизвикателство Юли - “Морски полъх”

Тема:

“Морски полъх”

Описание:

Юли е месец, в който се замисляме, копнеем за морето, а някои щастливци вече са му се насладили. Но всеки мечтае да се гмурне в хладките му води, да се пече лежерно на плажа с коктейл в ръка, да се излежава и да си почива, събирайки сили и слънчеви лъчи. Време за релаксиране, за нежен бриз и пълна почивка.

Ето защо този месец ви предизвикваме да направите проекти на морска тематика.

Цветова комбинация:

Нежна, пясъчна и морска, цветната ни комбинация този месец включва следните цветове:Елементи за вдъхновение:

Море, вълни, платноходки, кораби, морски обитатели, рибки, рачета, мидички и рапанчета, корали, морски звезди, морски фар.../Вдъхновение от различни източници в Интернет./

Можете да участвате в колкото категории поискате и с колкото проекта искате. Важното е те да не са били публикувани досега в блога ви, т.е. да са нови и направени след задаване на темата ни. Наградите ще получат проекти във всяка една категория, избрани от нас петте (Рали, Ем, Злати, Светла и Нели) в зависимост от следните критерии:
• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата / цветовата комбинация на предизвикателството
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност


Категория Хартиени изкуства:

Тук ще можете да показвате вашите картички, скрапбукинг странички и албуми, оригами, киригами, декорации и всякакви други красотийки, направени от хартия. За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е задължително да следвате темата като използвате поне един от зададените елементи за вдъхновение. Не сте ограничени да спазвате цветовите комбинации, които ще вървят с всяко предизвикателство, но ако прецените може да ги използвате.

Наградата за победителя е ваучер на стойност 25 лв. за покупки от магазинчето ни.

Ето и вдъхновение от нас:

Рали:


Злати:Ем:Нели:

Категория Бижута:

Тук по темата можете да участвате с ръчно направени от вас бижута без ограничение в материалите (мъниста, полимерна глина, метал и др.) и вида на бижуто (обици, гривни, колиета).
Към темата има и цветова комбинация. Ако няма как да пресъздадете самата тема, достатъчно ще бъде да сте спазили цветовата комбинация, като трябва да използвате поне три цветове от комбинацията, която сме ви задали.

Наградата са 60 броя SWAROVSKI ELEMENTS кристални мъниста Xilion и кристални перли по ваш избор.

И вдъхновение от нас:

Злати:Ем:

Рали:

Категория Изкуства с текстил – плат и филц:

За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е достатъчно да следвате темата като използвате поне един от вдъхновяващите елементи и/или да сте спазили цветовата комбинация, като ако изберете водещото да е цветовата комбинация, трябва да използвате поне три цветове от нея.

Наградата за победителя в тази категория ще бъдат 20 листа филц по ваш избор.

Рали:

Няма коментари:

Публикуване на коментар