понеделник, 1 октомври 2012 г.

Октомври - Топла есен

Започваме с една добра новина. Обещахме ви нова свежа кръв в нашия дизайнерски екип. Затова сега с огромно удоволствие искаме да ви представим Мирослава! Тя не само майстори прекрасни неща,  но тези, които я познават знаят колко силен позитивизъм излъчва с огромната си усмивка и колко прекрасен човек е тя!

Затова се надявам всички да я посрещнете с едно огромно Добре дошла!Тема:
“Топла есен”

Описание:

Есента е прекрасен сезон, обагрен с невероятни цветове. Уличките миришат на печени кестени и листа, а хълмовете са като цветни килими.

Този месец ще посветим на топлата есен.

Цветова комбинация:
Елементи за вдъхновение:
Есенни листа, кестени, тикви, печени ябълки, орехи, есенни дръвчета, жълъди, бухалчета, таралежи, пуйки.... Всички проекти посветени на Хелоуийн също ще се класират. Елементи за вдъхновение при тях - паяци, прилепи, чудовища, вампири, гарвани, голи дървета, тикви и др.
 
/вдъхновение от различни източници в Интернет/
 
Можете да участвате в колкото категории поискате и с колкото проекта искате. Важното е те да не са били публикувани досега в блога ви, т.е. да са нови и направени след задаване на темата ни. Наградите ще получат проекти във всяка една категория, избрани от нас в зависимост от следните критерии:
• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата / цветовата комбинация на предизвикателството
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Крайният срок за участие е 31 Октомври, до края на деня.
 
Категория Хартиени изкуства:

Тук ще можете да показвате вашите картички, скрапбукинг странички и албуми, оригами, киригами, декорации и всякакви други красотийки, направени от хартия. За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е задължително да следвате темата като използвате поне един от зададените елементи за вдъхновение. Не сте ограничени да спазвате цветовите комбинации, които ще вървят с всяко предизвикателство, но ако прецените може да ги използвате.

Наградата за победителя е ваучер на стойност 25 лв. за покупки от магазинчето ни.

И малко вдъхновение от нас:

Рали:


 


Ем:Нели:

Мира:
Категория Бижута:
Тук по темата можете да участвате с ръчно направени от вас бижута без ограничение в материалите (мъниста, полимерна глина, метал и др.) и вида на бижуто (обици, гривни, колиета).
Към темата има и цветова комбинация. Ако няма как да пресъздадете самата тема, достатъчно ще бъде да сте спазили цветовата комбинация, като трябва да използвате поне три цветове от комбинацията, която сме ви задали.

Наградата са 60 броя SWAROVSKI ELEMENTS кристални мъниста Xilion и кристални перли по ваш избор.

И малко вдъхновение от нас:

Рали:

Нели:

Категория Изкуства с текстил – плат и филц:
За да сте изпълнили задачата на предизвикателството е достатъчно да следвате темата като използвате поне един от вдъхновяващите елементи и/или да сте спазили цветовата комбинация, като ако изберете водещото да е цветовата комбинация, трябва да използвате поне три цветове от нея.

Наградата за победителя в тази категория ще бъдат 20 листа филц по ваш избор.

И вдъхновение от нас:

Ем:


Рали:


Пожелаваме ви весели, топли и шарени есенни дни!
Двете елши

2 коментара: