събота, 29 декември 2012 г.

Едно ново начало

Мили приятели,

дойде момента, в който се налага да вземем едно важно за нас решение, което отлагаме от определен период от време. Тъй-като работата и проектите ни се увеличиха неимоверно в последната една година, не остава никакво време, за да можем пълноценно да организираме предизвикателствата ни тук и същевременно да ви даваме нови идеи, да показваме нови техники и да сме ви полезни.

Ето защо се налага за момента да преустановим месечните ни предизвикателства тук. Но не бъдете тъжни! Напротив! Това е едно ново начало за нас и нашия блог. Тук вече ние с Ем и дизайнерския ни екип ще публикуваме много по-често идеи, техники, нови видове картички, ще добавим много нови клипчета в YouTube канала ни, ще правим големи конкурси с големи награди, а междувременно ще продължим да участваме с наши предизвикателства при приятелите ни от Картичкофуриите.

Очаквайте още след Нова година първите идеи тук. Очакват ви и още изненади, но дотогава ще си мълча:)

Пожелаваме ви весели празници, прекрасни подаръци, много щастие, любов, късмет и семейна топлина. Предизвиквайте себе си, експериментирайте и нека творческото ви вдъхновение никога не ви напуска!

Рали
Двете елши


 

6 коментара:

 1. Успех в новите начинания! Всеки край е едно добро начало, така че очакваме с интерес включване от вас!

  ОтговорИзтриване
 2. Успех и от мен :-) Чакам с нетърпение новите неща :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Успех в новите начинания! Аз съм за това да има промени и развитие, дори и в хобито!

  ОтговорИзтриване
 4. Това е първото ми участие в последното ви предизвикателство:)Хубавото е,че ви открих!Желая ви успехи!Честита Нова Година!

  ОтговорИзтриване
 5. Успех в новите начинания! С нетърпение ще очакваме новостите в блога! Весели празници!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Честита Нова Година! Късмет, много вдъхновение и веселие и в новото начинание!

  ОтговорИзтриване