сряда, 14 април 2010 г.

Предизвикателство Вълшебна картичка!

Магия има във всяко едно малко нещо, стига само да се вгледаме много внимателно. Магия е докосването между двама души някъде там в нощта, магия е обсипаното със звезди небе, магия е детската усмивка.

Но това е само магията пречупена през призмата на действителността. А зад действителността, дълбоко в дебрите на въображението се крие много по-голямо вълшебство. Вълшебството на фантазията! Една цяла вселена от странни същества, магически животни, омагьосани гори, тайствени замъци, зли вещици, благородни магьосници и добри феи-кръстници. Всичко, което може да се роди от необятното човешко въображение.

Тази седмица вашата задача е да измайсторите картичка с нещо вълшебно и фантастично. Може да е някоя вещица, или пък шапката на магьосника, група горски феи, или пък работливи джуджета, дори някое грозно чудовище, или просто една магическа пръчица. Всичко, което свъзрвате с вълшебството и вълшебното.

Ето малко вълшебно вдъхновение от:

Ем:



Рали:



Гери:



Наградата е тематична - блокчето хартии на Dovecraft Фантазия:



Срокът е до следващата Сряда до края на деня. Наградата ще бъде присъдена на избрана от журито (Ем, Рали и Гери). Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта

Много творческо вдъхновение от мен, Ем

Участници:

1. addii
2. niili
3. Magi
4. anubhis
5. anubhis
6. Le
7. fiferutka
8. Chiges
9. Irena
10. Clarisa
11. miona
12. mimi
13. miona
14. Tanya

2 коментара:

  1. Надявам се да ви харесат моите 2 предложения по темата :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нямах много време да коментирам тези дни, но ще разгледам всичко съвсем скоро! Дано ви е харесала и темата въпреки малкото участия тази седмица.
    Рали

    ОтговорИзтриване