сряда, 7 юли 2010 г.

Предизвикателство Копчета

Преди не бях се замисляла какво вдъхновение могат да бъдат стихчетата от нашето детство. Да си призная едва наскоро в разговор с една приятелка си припомнихме няколко и се смяхме докато ни заболяха коремите. :)
Та едно от тези стихчета сега ще се окаже повод за тазседмичното предизвикателство, което ще Ви задавам аз - Гери. Я да видим дали си го спомняте и вие?


Копче, копче, мило копче,
Дето гащите държиш,
Дръж ги здраво мило копче,
Щото имам пиш!


Хайде вадете шивашките куфарчета, защото тази седмица ще очакваме майсторийки, на които има поне едно КОПЧЕ. Знам, че ще развихтите уменията си "от игла до конец" и ще ни покажете много интересни и вдъхновени творби!

Пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери)картичка или проект. Могат да участват само нови картички или проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

МОЛЯ ВИ, ПУСКАЙТЕ СНИМКИ, НА КОИТО СИ ЛИЧИ КАКВО Е СНИМАНО. Разбираме, че не всеки има добър фотоапарат, но поне трябва да се вижда самата картичка. Тя може да е прелестна, но ако снимката е много лоша, няма да можем да я оценим подобаващо.

А това е наградата - картонени формички Ретро роза:



И малко вдъхновение от нас:

Гери:



Рали:



Ем:



Светла:





С моливче в ръце и с усмивка на лице,
Гери

5 коментара:

  1. Ехаааа! Чудесно предизвикателство! И вдъхновенията прекрасни, пък за наградата нямам думи!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери мила върна ме в детството:)))))Това предизвикателство е супер:)))А както е поднесено само думите вдъхновяват,а творенията на всички ви направо....страхотни,вдъхновяващи и много ама много красиви:))))))
    Хубав,слънчев и креативен ден от мен:)))))

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна идея! Обичам копчетата - когато нещо не достига на картичката, едно копче винаги оправя нещата ;).

    ОтговорИзтриване
  4. Чудни предизвикателства поднасяте винаги!Сега копченцата...браво!Тъкмо се бях засилила да намеря приложение на дървените си копченца(собствено производство)-ето прекрасна възможност!Успех на всички!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Извинявайте ,но как да си кача снимката..

    ОтговорИзтриване