четвъртък, 22 юли 2010 г.

Предизвикателство Стил в бяло и черно

Здравейте, от мен Ем!

Тази седмица на мен се пада голямото удоволствие да измисля предизвикателство, с което да ви накарам да изразите цялото си въображение и творчество претворени в проект.

Този път реших да ви задам като задачка нещо много лесно, но пък и с много възможности и доста различно, от това което обикновено правим. Предизвикателството е да направите стилна картичка или проект като използвате само два цвята – черно и бяло. Може да ги съчетаете както си пожелаете, да използвате мъниста, копчета, цветя, пеперуди, камъчета, перли и каквото още пожелаете с условието те да са само в черо или бяло. Няма значение дали картичката или проекта ви ще е за сватба, или пък за рожден ден, може дори да е годишнина, стига да е в черно и бяло и да е направена със стил.

Пускайте линковете си до другия четвъртък, до края на деня, тъй-като след това сме гости на Картичкофуриите. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери)картичка или проект. Могат да участват само нови картички или проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

МОЛЯ ВИ, ПУСКАЙТЕ СНИМКИ, НА КОИТО СИ ЛИЧИ КАКВО Е СНИМАНО. Разбираме, че не всеки има добър фотоапарат, но поне трябва да се вижда самата картичка. Тя може да е прелестна, но ако снимката е много лоша, няма да можем да я оценим подобаващо.

Наградата са по 3 листа от брокатения картон Звезден прах и брокатения картон Черно, както и пеперуди - цели 7 вида!

Ето и малко вдъхновение от нас:

Ем:



Светла:



Гери:





Рали:



Пожелавам ви приятно творене и много усмихнати дни!
Ем

7 коментара:

  1. О, супер - ето това е за мен точно! Макар, че вече имам доста неща правени в тази комбинация няма да се уморя да правя още и още, защото е наслада за окото, което е преситено от цветове! Благодаря ви за тази тема! Отивам да творя! ;)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз благодаря за темата - изключително интересна и многообещаваща.....!

    ОтговорИзтриване
  3. Нямате представа с какво удоволствие прочетох заглавието на това предизвикателство!Това е любимата ми комбинация!Дори повечето ми дрехи са в тези цветове!Веднага се захващам за работа....Благодаря ЕМ!

    ОтговорИзтриване
  4. Супер, много ми допада това предизвикателство :)

    ОтговорИзтриване
  5. Многото възможности на графичния стил, в различното предизвикателство!Страхотно!Благодарности! Успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  6. Не искам и да си помислям да съм на мястото на журито!Толкова красиви неща, коя от коя по- интересна :))) Успех.

    ОтговорИзтриване
  7. Много хубава тема сте избрали!

    ОтговорИзтриване