понеделник, 21 февруари 2011 г.

Честит рожден ден на Двете елши!

Мили приятели,

на днешния ден точно преди 1 година започна приключението Двете елши. Точно тогава приключи предстартовото броене и отвори виртуални врати нашето скъпо магазинче. С толкова много любов правихме всичко през изминалата година. И благодарение на всички вас, които ни вдъхновявахте и подкрепяхте през цялото това време, ние сме тук с много нови идеи, нови продукти, нови предизвикателства, а още колко много нови неща ни очакват заедно и занапред!



Затова искаме днес да ви поканим да празнувате с нас! И за да създадем празнично настроение целият ден ще бъде изпълнен с весели емоции!

* Споделете с нас какво ви харесва и какво не в магазинчето ни, какво още искате да видите в сайта с техниките и идеите, какво искате да има в магазинчето ни. Трима от коментиралите през деня, избрани на случаен принцип ще спечелят подаръци от нас - перфоратори на Woodware Craft Collection!

* Всички поръчали днес ще получат подаръче! Защото всеки трябва да се чувства весел и щастлив на нашия празник!

* Всички поръчки на стойност над 60 лв., направени през деня (21-ви Февруари) ще бъдат с безплатна доставка за цялата страна!

* И защото искаме да удължим удоволствието още време, ще ви помолим да ни направите картички за рождения ни ден! А ние ще дадем голяма награда на един от вас, избран на случаен принцип!

Стокът е до края на седмицата, а подаръкът ще е голям! За да участвате пуснете линка към своята картичка в края на тази публикация.

Очаквайте още изненади през деня!

Да ни е честит 1-вият ни Рожден ден! И още много да има занапред!



74 коментара:

  1. Честит рожден ден! Желая ви много успехи, доволни клиенти, несекващо вдъхновение и безброй усмивки!
    Ще се включа непременно в предизвикателството - не заради наградата, а защото ми се иска да ви поздравя специално.
    Що се отнася до отзивите за магазинчето... Ако е възможно, много ми се иска да видя повече продукти от американски производители - American Crafts, Cosmo Cricket, Pink Paislee, Bazzil и много, много други. Ако това се случи, в мое лице ще имате верен и редовен клиент.

    ОтговорИзтриване
  2. Честит първи рожден ден, мили Елши!! Желая ви още много такива празници, много идеи и все така вдъхновяващи картички и проекти! Благодарение на вас се запалих по правенето на картички, за което искрено ви благодаря! Магазинчето е чудесно - с много и качествени материали. Какво още бих искала да видя ли? Като при всеки крафтър този списък е мноого дълъг и постоянно има нещо, което много искам и дори да имам подобно, пак го искам :) Познато, нали? Може би Prima Flowers? Ще е интересно да ги пробваме и тях :) Поздрави и весел празник!!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит Рожден Ден! Бъдете живи и здрави, много усмихнати и позитивни, както до сега.От сърце ви пожелавам много успех, много нови приятели които да бъдат и ваши доволни клиенти!
    Наздраве!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден!Здраве, щастие, късмет, много любов,творческо вдъхновение и доволни клиенти!
    Весел празник!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Честит празник, момичета! Наистина, една година не е много, но пък винаги е най- важната в живота. Защото е първата. Годината, в която експериментираш, падаш и отново ставаш, изследваш и откриваш много непознати истини.
    Най- искрено ви пожелавам все така смело и уверено да вървите напред, да учите и да се развивате, да трупате ценен опит и не се страхувате от неуспехите, а напротив - те да бъдат вашият стимул.
    Бъдете здрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Честит ден рожден! Пожелавам много Рожденни дни!Много вдьхновение и красота около Вас да има всеки ден!

    ОтговорИзтриване
  7. Честит Рожден Ден Момичета!!!
    Вече сте проходили прощъпулчета на година и ви пожелавам много вдъхновение в нещата, които правите, силен ентусиазъм в новите начинания и успех и добри продажби в магазинчето!!! Колко хубаво би било да станете и едно софийско магазинче на живо:-)))
    Какво бих искала да видя ново при вас? - струва ми се много подходящо да има илюстрация на продукта, който продавате. За начинаещи като за мен би ни било интересно да видя например под надписа например Натрошено кадифе да го видя на картичка отдолу как седи този ефект...така и с другите неща...Така, че да знам какво представлява и да поискам и аз такова.
    Надявам се и по българските пощи да има възможност за поръчки, за да ни е по евтина доставката.
    Би ми се искало да заредите шаби продукти
    различни видове прима цветя, завъртулки от перлички, повече елементи за албуми - пантички,пеперудки, Chipboard, още дървени елементчета, пакетче микс с 4-5 красиво комбинирани панделки - шарени с дюс.

    Весело празнуване!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Честит Рожден Ден, Рали и Ем! Благодаря ви, че ви има! :) Благодаря ви, за доброто настроение и приятните емоции, които винаги ми носите! Преди да ви открия, само въздишах по филмчетата в тубата. Сега, материалите и техниките, по които гледах жално са буквално пред вратата ми, благодарение на Вас! Пожелавам ви още много рожденни дни да последват! Да ни радвате с още много и интересни идеи, материали и красоти! Нека вдъхновението ви не стихва! Нека нежността и красотата да изпълват дните ви, а идеите да струят от всякъде! Успех и весел празник!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит Рожден Ден и от мен!
    Желая ви много успехи, нови и интересни продукти, нови и доволни клиенти, много усмивки и реализирани желания и за вас и за вашите клиенти!

    ОтговорИзтриване
  10. Честит Рожден Ден, Елши!Желая ви да покорите още много върхове-професионални и лични,и все така да ни вдъхновявате:)))
    Весело празнуване на първата годинка!

    ОтговорИзтриване
  11. Честит Рожден Ден! Пожелавам Ви много здраве, за да продължавате още по-усърдно работата си, с която радвате много хора! Пожелавам Ви много богатства в личния и творчески живот!
    весел празник!

    ОтговорИзтриване
  12. Честит Първи и най-важен Рожден Ден, Елшички! Аз също съм от тези, които сте запалили по творенето на картички, за което съм ви много благодарна! Пожелавам ви нестихваща страст в това, което правите, удовлетворение и много нови клиенти! Весел празник!

    ОтговорИзтриване
  13. Честит първи рожден ден, Елшички! Пожелавам ви много нови идеи, успехи и да радвате клиентите си с още повече прекрасни нещица! Впечатлена съм от позитивизма ви и красивите и качествени продукти, които предлагате.
    Дано някой ден да отворите магазинче в София :)

    ОтговорИзтриване
  14. Честита годинка и от мен,Елшички!Когато започнах да правя картички нямаше магаэинчета като вашето.Виждам,че много добре се грижите да увеличавате и разнообразявате асортимента си,така че аз ще си пожелая на мен,на вас и на всички творящи да ви има още дълги години!Наздраве!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  16. Честит рождин ден, мили дами! Щастливи сме ние от ателие "Хефест" Пазарджик, че Ви познаваме и Ви има!Позволете да вдигнем тост във Ваша чест.Да сте здрави, весели щастливи, усмивките да не слизат от Вашите лица,да сте първи сред първите в бранша! Нека любов да Ви изпълва сърцата и кръжи около Вас, за да летите и с удоволствие да творите! Наздраве!Перфораторите са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  17. Честит Първи Рожден Ден Елши! Желая Ви много здраве, радост и успехи! Продължавайте да внасяте красота, цвят и настроение в иначе сивото ежедневие! Прекрасен празник!

    ОтговорИзтриване
  18. Честит Рожедн Ден! Все повече красоти, идеи и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  19. Честит да ви е празника! Желая ви бизнес развитие и да успеете да разчупвате рамки и в творчеството и в бизнеса ви. Желая ви вдъхновение, лоялни клиенти и много нови сътрудничества.
    Поздрави и успех и занапред!

    ОтговорИзтриване
  20. След толкова пожелания и хубави думи от клиенти, приятели и почитатели, каквото и да ви пожелая със сигурност ще се повторя. Затова ви казвам простичкото: Бъдете здрави и щастливи! Така ще имате нужното спокойствие, творческо настроение и хъс да продължите напред и нагоре! Благодарим ви, че ви има! Чесита Първа Годинка!

    ОтговорИзтриване
  21. Скъпи усмихнати Елши!!! Честит празник! Когато си заобиколен от красоти времето минава неусетно, като че ли вчера стартира магазинчето Ви! Пожелавам ви много ентусиазъм и сили за напред, за да ни радвате все така! Неуморимост и нестихващо вдъхновение!!! Успех и късмет във всички начинания с които ни изненздвате всеки ден! за мен също е празник днешния ден и го чуствам по-специален, понеже бях свидете на раждането на Елшите и на тяхното развитие, надявам се още дълги години да празнуваме заедни!!!
    За мен е чест да Ви познавам, радвам се че имам сред обкръжението си именно такива приятели като вас, защото красотата ще спаси света!!!
    Само напред момичета, вие сте пичове!!!
    Рони

    ОтговорИзтриване
  22. Честит ПЪРВИ рожден ден на двете Елши!
    Няма първи рожден ден, който да се помни, ако няма снимки от него, но вашият е необикновен! Вие ще го запомните , защото всеки ден от изминалата година беше незабравим, вие творите и радвате вашите клиенти и почитатели. Винаги сте оригинални откъм идеи и изпълнение!
    Бъдете здрави, творете неуморно и оставяйте по мъничко творчески идеи за утре!!!
    С торта се почерпете и наздравица вдигнете!

    ОтговорИзтриване
  23. Честит първи рожден ден!Желая ви успешен бизнес още много години,време и вдъхновение да реализирате прекрасните си идеи и здраве и пари та нищо да не ви спира.А ние ще се с вас и ще се радваме на красотите във вашето магазинче.

    ОтговорИзтриване
  24. Честит Рожден Ден!!! Желая Ви още много дълги години да ни радвате със своето магазинче! Бъдете все така талантливи, чаровни и любезни :) Иска ми се единствено в магазинчето срещу всеки продукт да има примерен проект с илюстрация :))) иначе сте СУПЕР!!!

    ОтговорИзтриване
  25. Честит Рожден Ден!Здраве, щастие, късмет, много любов,творческо вдъхновение и доволни клиенти!
    Страхотни сте!

    ОтговорИзтриване
  26. Честит Рожден Ден, елшички :)! На целият ви екип желая здраве, щастие и любов. Бъдете все толкова креативни, изненадващи и създавайте красота. Нека клиентите ви се увеличават все по-бързо и по-бързо. Прегръдки и весел празник!

    ОтговорИзтриване
  27. Здравейте, момичета! Честит празник! Бъдете все така неуморими търсачки на красивото:) Още по-големи успехи през следващата година ви желая:))
    Аз лично много бих искала има шаблони на Тим Холц, материали за декупаж, кракле медиум, вълна за филц.

    ОтговорИзтриване
  28. Честита Рожден Ден момичета! Пожелавам ви и занапред много вдъхновение, нови почитатели и приятели. Радвам се, че ви открих и съм ваш редовен клиент. Бъдете здрави, усмихнати и продължавайте в същия дух :) Поздрави !!!

    ОтговорИзтриване
  29. Гергана Димитрова21 февруари 2011 г. в 11:24

    Честит и весел празник !
    Бъдете все така творчески заредени и създавайте още много неща украсени !

    ОтговорИзтриване
  30. Честит рожден ден! Момичета, желая ви много успехи занапред и както съм ви казвала - не се съмнявам в тях, защото начинът ви на работа и отношението, с което подхождате към всичко са страхотни!
    По въпроса за продукти, които да добавите, сигурна съм, че няма нещо, което да искам и вие вече да не сте се сетили, но все пак - прословутия крафт картон, ( сега като прочетох предния коментар) продукти на Тим Холц - като цяло, повече скрапбук материали и винтидж елементи за украса :).

    ОтговорИзтриване
  31. Честит празник и от мен, дами!
    Желая ви са сте здрави, щастливи, пълни с енергия и черпещи вдъхновение от всичко.
    Честно казано, не бях поглеждала и не знаех, че сте само на годинка, изглеждаше ми като да сте с повече опит :)
    Какво още искаме - "колкото повече, толкова повече", нали? Като начинаеща не мога да изброя кой знае колко марки или продукти, но скоро попаднах на Make it crafty и техните печати с приказни сюжети, не знам дали някой по-горе ги и споменал, но на мен много ми допаднаха.
    Също така едно не-он-лайн магазинче ще е страхотен подарък за всички клиенти, пък и за вас, защото като попаднеш на такова място, пипнеш и разгледаш всичко, и няма удържане докато не свършат и монетите дори :)
    Весела празнична седмица ви желая!

    ОтговорИзтриване
  32. Честито мили Елши!!!Пожелавам ви от сърце още много годишнини, които да споделите с нас и занапред! Радвам се, че ви има! Доставяте ни истинско удоволствие с уроците споделени с нас,улеснявате ни с продуктите, които магазинчето предлага, предизвиквате ни да покажем най-доброто от нас!Честито още веднъж първа годинка!!!

    ОтговорИзтриване
  33. Честит Рожден Дееееннн, Елши !!! Пожелавам ви още много рождени дни,още по-голяма известност - почитатели и клиенти. Много вдъхновение и спорна работа, на вас момичета. Бъдете живи, здрави и пълни със страхотни идеи!!!
    Весел празник :)

    ОтговорИзтриване
  34. Честит Първи рожден ден и от мен, която благодарение на вас може да избяга за няколко часа дневно при красивите и вълшебни неща. Нова съм, но бързо ме учите. Благодаря! Обичам ви! Бъдете здрави, усмихнати и вдъхновени! А празника ще е хубав с безброй и верни приятели като нас!
    Имам само една молба, колкото на шега, толкова и на истина - пускайте новите продукти по заплатено време :))))))

    ОтговорИзтриване
  35. Хайде и тук да ви честитя годинката:)))Много си ви обичам и знам,че можете всичко:)))))Много успехи лични и професионални и не спирайте да се усмихвате:))))Продуктите ,които чакам да заредите са шаблоните за рязане за машинките:))))И магазинчето и блоговете ви са страхотни и поддържани с толкова много любов,че то няма какво да се иска повече:)))Продължавайте все така и вървете само нагоре:)))

    ОтговорИзтриване
  36. Честит Рожден Ден! Вие правите светът ни толкова по-цветен,по-пъстър, по-интересен, по-прекрасен, че си мисля за вас като за приказни феи! А какво мога да пожелая на феи, които са орисани да разпръскват красота и усмивки? Нека да е нещо простичко, защото най-ценните неща в живота са такива...

    Здраве, защото без него нищо останало няма значение!
    Мечти, защото те ни тласкат по пътя напред!
    Обич, защото тя дарява щастие на сърцето!
    Творчески ентусиазъм и вдъхновение!
    И във всеки по-голям град - по един магазин!

    ОтговорИзтриване
  37. Забравих да споделя, че днес и аз имам рожден ден. Е ставам на малко повечко години от вас, но нека да ни е честит и усмихнат деня!

    ОтговорИзтриване
  38. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  39. Честит рожден ден и със здраве да добавяте нули отзад :)

    ОтговорИзтриване
  40. Честит първи рожден ден! Пожеланието ми към вас е да имате много успехи,усмихнати клиенти, вдъхновяващи преживявания и всичко да върви по вода.
    Честно казано не знам какво още искам да видя в сайта и в магазинчето ви. Тъй като обичам изненади, каквато и нова идея да ви хрумне ще ме зарадва със сигурност! Така, че прибавям към пожеланията си към вас, още една наситена със свежи идеи година, за да радвате и нас! :)
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  41. Мили момичета, честит празник! Нека заедно с вас отпразнуваме още много невероятни рождени дни! Не спирайте да ни радвате, предизивквате и вдъхновявате!

    Какво ми липсва в магазинчето ли? Повече машинки за обработка на картон и многобройните им приставки. По-скъпа инестиция е, но аз лично бих се сдобила при възможност с такава. Ще се радвам да има и повечко видове шаблони за рязане в различни форми. Бих се зарадвала и на шаблони за по-раздвижени проекти като чайник, лейка, нестандартни кутии.

    И най-вече един реален магазин, в който да се отбиваме за по кафе, творчески дебати или пък за някой реален урок.

    Още веднъж - честит празник! Постигнахте изключително много през последната година. Отпразнувайте го подобаващо.

    ОтговорИзтриване
  42. Честит рожден ден, пожелавам ви още много творческо вдъхновение и дълго да ни радвате :-)
    Относно сайта с техниките, на мен като начинаеща, би ми било интересно да видя техники и начини за оцветяване на отпечатаните образи. А ще е супер, ако след това мога да намеря нужните материали в магазинчето.
    Много успехи от мен и весел празник!
    Гери

    ОтговорИзтриване
  43. Честит Рожден Ден, скъпи Елши!
    Да Ви е 4естита първата и най-важна годинка!
    Все така позитивни и пълни с нови и нови идеи!
    Нови приятели и много здраве!
    Много съм щастлива, че най-накрая се докоснах до продуктите UTEE, които тепърва навлизат, и ще се радвам да има все повече и повече!
    Всичко е прекрасно!
    Прекрасен празник!
    Много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  44. Честит рожден ден! Пожелавам ви много вдъхновения и време да реализирате идеите си, много успехи и преди всичко здраве.

    ОтговорИзтриване
  45. Честит рожден ден и от мен! Бъдете здрави и щастливи! Продължавайте все така да ни радвате и вдъхновявате! Прекрасен празник!

    ОтговорИзтриване
  46. Честит Рожден Ден! Много рядко правя картички, но винаги много съм се радвала на вашите предизвикателства. Магазинчето ви е прекрасно и за радост на децата ми, вече сме му клиенти:) Желая ви много двъхновение и усмивки!

    ОтговорИзтриване
  47. Нека и аз да ви благословя, мили Елши и да ви нарека здраве,дълъг живот, пълни души и пълни кесии, много нови идеи и всичко, което вие бихте добавили тук!
    Вашето магазинче видимо израства и се развива, блоговете ви също привличат с красотата и доброжелателността си :)
    На мен ми се иска да виждам как изглеждат листите хартия от блокчетата; да има описание за какво служи даден продукт, какъв ефект мога да постигна. Ще ми се повечко и различни етикети с надписи на български език, някакви шаблони за очертаване на етикети( тъй като не мога да си позволя машинка за същата цел)...
    Радвам се, че ви има! :)

    ОтговорИзтриване
  48. Здравейте,скъпи Елши!!!От сърце Ви честитя Първият Рожден Ден!Пожелавам Ви още дълги години да ни вдъхновявате и радвате.Щастлива съм,че Ви има,защото благодарение на Вас,уроците,които ни давате и продуктите Ви в магазинчето,аз успях да преоткрия себе си!
    Бих искала да има повече техники и уроци,които да могат да се изпълняват с подръчни средства.
    Това е.Бъдете живи и здрави и купонът да е на MAX!!!

    ОтговорИзтриване
  49. Честита годинка :) Бъдете живи и здрави и все така да радвате малки и големи :)

    ОтговорИзтриване
  50. Честит Първи Рожден Ден, мили Елши! Благодарение на Вас и вашия сайт и on-line магазинче се запалих по правенето на картички! Желая Ви много здраве, щастие, късмет и успехи! Пожелавам Ви много нови и удовлетворени клиенти!
    Весело изкарване на празника!

    ОтговорИзтриване
  51. Честит Рожден Ден!!!
    Желая ви здраве и вдъхновение!!!

    ОтговорИзтриване
  52. Честит ПЪРВИ рожден ден на двете Елшички!
    Ох, какво ли още да заредите?Че като искам всичко да имам.Искам печати с надписи.Искам ,
    искам...
    А на вас пожелавам парички ,много клиенти,
    много материали,без проблемни доставки и
    още много рожденни дни!

    ОтговорИзтриване
  53. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  54. Честит Първи Рожден Ден!!! Желая ви много здраве и много нови проекти. :-)

    ОтговорИзтриване
  55. Честит рожден ден и от мен!
    Желая ви нестихващи успехи, много здраве и усмивки, интересни начинания и любов на всяка крачка!

    ОтговорИзтриване
  56. Честит Рожден ден, скъпи Елши!Много професионални и лични успехи! Бъдете здрави! :)
    Аз бих искала в магазинчето да има шаблони за рязане за машинките /от рода на Биг Шот, продукти на Tim Holtz и крафт картон.

    ОтговорИзтриване
  57. Много обичани сте както се вижда :) Пожелавам ви все повече обич, все повече успехи, все повече поръчки и много удовлетворение от това, което правите за нас :)
    Техники и идеи винаги са от ползва, така че каквото ви дойде на ум ще сме радостни да го видим.. Какви продукти желая да видя - липсват ми пънчове в обикновенните форми кръгове, квадтати, овали, може би просто са изчерпани, но определено бих се зарадвала на зареждане на такива :)
    Весело празнуване и много вдъхновение :)

    ОтговорИзтриване
  58. Всички птици в гората пеят радостно от сутринта:
    ДВЕТЕ ЕЛШИЧИ ПРАЗНУВАТ СВОЯ ПЪРВИ ДЕН РОЖДЕН!
    Да сте живи, да сте здрави, да творите и ни предизвиквате и занапред.
    ЧЕСТИТО! Продължавайте все така! УСПЕХ!

    ОтговорИзтриване
  59. Честита годинка, дами!
    Толкова хубави пожелания сте получили, че не зная какво да добавя :)
    Пожелавам ви всичките да се сбъднат!

    Хубав и много весел празник!
    :)

    ОтговорИзтриване
  60. Честита първа годинка,скъпи Елши!
    Вие сте причината ,да се запаля по картичкотворенето.Благодаря ви от сърце!
    Желая ви много вдъхновения,творчески плам,идеи до безкрай,да ни радвате всички ваши последователи и да ни зареждате с тази неизчерпаема енергия,която струи от вас!
    Желая ви най-вече здраве,много усмивки и още и още клиенти!
    Аз бих се радвала ,ако можете да ни предложите от Zig markers-видях че ги рекламират в Creativity.Бих си ги накупила всичките.
    Весело празнуване и от мен :)

    ОтговорИзтриване
  61. Честит първи рожден ден, мили Елши! Пожелавам вси здраве, за да продължавате да радвате и занапред с оригиналните си идеи и да споделяте красивите си творения; още много доволни клиенти и много слънчеви емоции! Нека всеки проект ви зарежда с безброй вдъхновяващи усмивки!

    ОтговорИзтриване
  62. Честит ден-ден! Пожелавам ви мноооого големи мечти, които да преследвате! Пожелавам ви щастие, според каквото е то за всяка една от вас! И пожелавам никога да не се отказвате, защото винаги има поне една причина, заради която си струва да продължите напред! Моята препоръка е да има секция в сайта, където да има визуализация и име на изчерпани продукти. Така, ако някой е пропуснал да си поръча нещо да има възможност да си го "заяви" предварително за следваща доставка. Оффф, незнам дали стана ясно, но вие сте творчески личности и ще го измислите ;) Поздрави на всички и наздраве!

    ОтговорИзтриване
  63. Честит първи рожден ден, мили Елши!Това ,което правите е невероятно. С вашите необикновени неща правите нас обикновените хора много щастливи-продължавате да възпламенявате огъня в нашите сърца.
    Хубав и много весел празник!
    ***

    ОтговорИзтриване
  64. Честит Рожден Ден, Елшички!Бъдете здрави и нека късмета да е винаги около вас, за всичко останало ще се погрижите сами.:о)Бих искала в магазинчето да има повече шаблони за релеф и изрязване.

    ОтговорИзтриване
  65. Честит рожден ден! Пожелавам ви много нови клиенти и творческо вдъхновение, което не секва!

    ОтговорИзтриване
  66. Честит Първи рожден ден, мили Елши! Още дълги години да празнувате рожденни дни и да сте все така изпълнени с ентусиазъм и творческо вдъхновение. Да имате много много клиенти и всички да са доволни от вас.
    А какво бих искала аз от вас. Като един истински хартиен мениак искам да има още много и различни видове хартии.
    Честито и през втората ви годинка очаквам да продължите да радвате нас верните си фенове с много нови красоти и изненади.
    Поздрави и много бъдещи успехи, мили Рали и Ем.

    ОтговорИзтриване
  67. Честит Рожден ден и от мен! Пожелавам ви късмет и много усмихнати дни :) Ще се радвам ако имате от крафт картон :) Успех във всичко :)

    ОтговорИзтриване
  68. Честит първи рожден ден!!! Пожелавам ви весел празник и несекващо вдъхновение!
    И нека да празнуваме заедно още мнооого рожденни дни!
    Изкушавам се да изброя един дълъг списък с нови неща, но ще се огранича до X-Cut Multi-Shaper Punches! И по-точно - X-Cut Multi-Shaper Punch – Blossom. Влюбих се в него и много бих се радвала да го видя при вас :). И по-голямо разнообразие на единични картони :).
    Това, което ми се иска да се промени в сайта е при блокчетата с хартии например, навсякъде да има снимки на всички листи вътре. Така ще се избягва разминаването между очаквано и действително.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  69. Честит рожден ден, мили момичета :)
    С интерес наблюдавах промените през изминалата година и много съм се радвала на това как се грижите за магазинчето.
    Все така с внимание и ентусиазъм го стопанисвайте :).

    ОтговорИзтриване
  70. Честит първи рожден ден, мили, неуморни, талантливи и трудолюбиви Елши!
    Кога мина тази 1 година!!!!!
    Честитих и отправих пожеланията си във ФБ, но нека и тук да се разпиша, макар и малко на патерица - от все сърце ви желая всичкото здраве на земята, късмета да е винаги с вас, да няма умора, а само крепки сили, за да може да множите красотата и вълшебствата, които правите и са винаги около вас! Магазина да е вечно пълен с чудеса за нас, клиентите....А не да ставаме все повече и все повече...!
    Радвам се, че ви има и дано винаги е така - с вас света е по-красив!
    Поздрави и топли прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  71. Честит рожден ден!!!
    Желая много успехи, само хубави емоции, които да ви вдъхновяват.Много нови приятели и веселие!
    Марта

    ОтговорИзтриване
  72. Благодарение на вас открих това прекрасно общество,на хора,ценящи красотата!Желая ви благодатна година ,дни ,изпълнени с творческо вдъхновение и нови съмишленици!Честито!

    ОтговорИзтриване
  73. Честит първи рожден ден ! Сигурна съм, че ще следват още много такива :) Благодаря ви за възможността да използваме качествени и прекрасни материали. Все така ни изненадвайте с нови неща и занапред. Убедена съм че ще има какво да покажете и през следващата година и нямам търпение да видя новите неща, с които ще ни зарадвате :) Желая ви много творческо вдъхновение, поводи за усмивки и радостни моменти ! Благодаря Ви !

    ОтговорИзтриване
  74. Честит рожден ден, Елши!
    Вие сте първите мои вдъхновители и ценя много това, което правите!
    Желая ви здраве и сили да се справяте с конкуренцията, а ние сме с вас - винаги и навсякъде!!!!

    ОтговорИзтриване