четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Предизвика​телство "Бяло и червено"

Тази седмица сме на гости на Картичкофуриите, така че пускайте линковете си в публикацията ни в техния блог.
*****************

Здравейте всички креативни пчелички,

С наближаването на този така български празник "1-ви Март", реших, че няма по-емблематично нещо за него от цветовете на мартеничките.

За да Ви дам повече свобода, единственото условие към вас тази седмица ще е - картичките Ви да са в бяло и червено.

Не е задължително да са посветени непременно на Баба Марта и ако искате да сложите картинка - не е задължително на нея да има само тези цветове. Достатъчно е хартиите, орнаментите и всички други неща, които сте сложили на картичката - да са в бяло и червено.

Ето малко вдъхновение от нас:

Гери:



Светла:



Рали:



Ем:



Усмивки и пожелания за много сръчни ръце,
Гери

3 коментара:

  1. Здравейте, интересно предизвикателство. Седнах и аз да мисля моята картичка, но имам въпросчета относно условията. С две думи , трябва да присъстват бялото и червеното като цветове ( основно) , но може да има и други цветове, нали? и фона ние ли си избираме цвят?

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,
    трябва да има само бяло и червено. Единствено ако имаш картинка, както мечето на Ем или момиченцето на Гери, то тя може да е и в други цветове. Но фончетата, елементите, всичко останало трябва да са само в бяло и червено.

    ОтговорИзтриване
  3. Дам, мерси, прочетох го пак и разбрах,след като избързах да залепя елементите, и сега не е по условието:)))Нищо де, ако имам време с удоволствие ще направя още една;)
    Мерси !
    Успех на всички!

    ОтговорИзтриване