вторник, 29 март 2011 г.

Първата добра новина за тази седмица е вече факт

Мили приятели,

тъй-като проекта Двете елши се разрастна и започна да става трудно да се справяме самички, решихме да си вземем още едно клонче. Всички я познавате, тя се казва Злати и е истинско златно момиче. С нея се сприятелихме още преди години, когато и двечките се заженихме и обменяхме идеи за украсата на сватбите ни.

Ние от целия екип я приветстваме за добре дошла и се надяваме да се чувства прекрасно с нас! Нейното първо предизвикателство предстои скоро, а още от утре в новото ни предизвикателство ще участва с картичка - вдъхновение!

Добре дошла Злати!

Ето и как се представи самата тя:)



"Здравейте приятели! Казвам се Златина и наскоро бях приятно изненадана с покана да се присъедния към екипа на Двете елши. Разбира се, приех с удоволствие, защото познавам всички момичета (макар и някои само задочно) и искрено се възхищавам на нестихващия им творчески ентусиазъм.

Всъщност основна вина да навляза в „блог пространството” беше именно една от елшите –Рали.

С правенето на картички се занимавам от малко повече от година. Открих „света на крафтърите” покрай организирането на собствената си сватба, а след това и на тези на 2-3 приятелки. Преди всичко това шиех гоблени. Признавам си, че това продължава да бъде по- голямата ми тръпка и слабост, но поради липса на време за момента всички проекти са „замразени”.

Сега може би трябва да кажа и нещо по- лично за себе си. И това ще ми е доста трудно. Както се пее „понякога съм бяла и добра”, но понякога яхвам метлата съвсем насериозно. За радост и за съжаление „тъмната” ми страна я виждат най- вече най- близките ми хора. Като цяло се опитвам да съм толерантна и да приемам всички хора с техните плюсове, минуси, странности и ценности, защото знам, че всеки е различен и има право да бъде такъв.

А сега да си говорим истината в очите...аз съм абсолютен перко и хахо, цапната съм в устата до безобразие, но това няма да го видите от първата среща. Ядосват ме много неща, най- вече такива, за които даже не си струва да се мисли. Обичам животни – почти под всякаква форма, но най- голямата ми мечта е да си имам куче. Обичам да пътувам и в това отношение съм намерила „сродна душа” в лицето на съпруга си. И като за последно – обичам шоколадов сладолед :)
Сега приключвам с представянето и се надявам да се справям добре като в ролята на най- новото клонче на Двете елши.

Злати"

Рали

12 коментара:

  1. Добре дошла, Злати! Радвам се да видя още една неуморна и пълна с идеи елшичка. Пожелавам ти да откриеш много верни приятели и съмишленици в това начинание :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито Злати! С нетърпение ще очаквам предизвикателствата ти за Елшите!Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито и на екипа за попълнението и на Злати, че става част от екипа! Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Радвам се да се запозная и с теб Злати :)) много успех и всичко най-хубаво

    ОтговорИзтриване
  5. Честито, Злати! Следя с интерес блога ти, макар и да не оставям коментар след всяка твоя публикация. Винаги има нещо интересно при теб:)))
    Успех на теб и на останалите момичета от екипа на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито ново попълнение, Елши :) Добре дошла, Злати ! Много творчески и лични успехи ! Давай все така смело и смахнато :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ай Златинке, добре сме те заварили :) хи-хи!
    Знам, че си пич! :) Надявам се да се забавляваш много :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честито, Злати! Честито и на целия екип на Двете елши - точно в десятката с избора ! Злати е точния човек на точното място.....и струва ми се, малко е попресилила нещата с представянето на характера си....
    Успех на нарасналия екип, много вдъхновение, сили за нови творения и положителни емоции !

    ОтговорИзтриване
  9. Както е казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече! Добре дошла.

    ОтговорИзтриване
  10. Много благодаря на всички за топлото посрещане :-)

    ОтговорИзтриване
  11. Честито, Злати :) Много творческо вдъхновение ти желая :)

    ОтговорИзтриване
  12. Честито на Злати, че става част от този неуморен тим! Честито и на Елшичките за новото попълнение!

    ОтговорИзтриване