вторник, 29 март 2011 г.

Игра

Още не можем да споделим с вас втората новина, но вече нямаме търпение и решихме да организираме една малка игра-закачка.

Всеки ден ще ви пускаме снимки, а вие се опитайте да познаете: 1. какво има на снимката и 2. каква е цялата изненада.

Всяка сутрин ще ви казваме има ли познали за снимките от предния ден и един от позналите ще получи ваучер за покупки от магазинчето ни за 15 лв..

А в края на играта един от вас, който е познал изненадата, изтеглен от Random generator ще спечели ваучер за покупки от магазинчето ни за 100 лв.

Ето я и първата снимка - познайте какво е това?



Приятно забавление,

Рали

18 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. 1. Маса и два стола до нея :) ? 2. Много красива трапезария :))))

    ОтговорИзтриване
  3. Ами на мен това ми прилича на два стола и на маса или бюро. Направо бих се радвала това да магазинчето на двете елши,само че не това от вируалното пространство ами някъде на живо! :]

    ОтговорИзтриване
  4. Даа...и на мен ми прилича на маса и два стола. И ако това е реално магазинче, много ще се радвам!

    ОтговорИзтриване
  5. И моeто предположение ще се повтори, смятам ,че това е част от обзавеждането на магазинчето на Елшичките. И по точно маса и столове в зелено:)

    ОтговорИзтриване
  6. Пластмасови столчета и голямо бюро/може би за картичкотворене/.Озадачаваме само задния фон,защо е от две плоскости/или два преливащи цвята/...Това е моето предположение :)

    ОтговорИзтриване
  7. Привет-мривет:)))Да се включа и аз с идеята,че това е маса със столове:)))А дано съм познала:)))

    ОтговорИзтриване
  8. Аз съм категорична,че на снимката се виждат части от два стола и маса.Много ми допада този нюанс на зеленото :).За изненадата незнам каква може да е,но силно се надявам скоро да имате реално магазинче,в което да забравяме за реалността!:)

    ОтговорИзтриване
  9. И на мен първото, което ми дойде на ум е за два стола в стая и маса / плот пред столовете. Като това е само част от обзавеждането на реалното вече магазинче на двете елши, с преобладаващо зелено, разбира се :)

    ОтговорИзтриване
  10. Столове и работен плот/ маса или бюро/.Левият стол/ако е стол разбира се/ , малко странно се прелива с фона, но това може да е специален ефект или снимката е обработена. Смятам ,че това е част от обзавеждането на магазин /може би на Елшичките, след като нямат търпение да го споделят с нас/.

    ОтговорИзтриване
  11. И аз мисля, че на снимката се вижда плот (бюро) с два стола. Силно се надявам да са за магазинчето ви, което със сигурност ще посещавам често :))

    ОтговорИзтриване
  12. Маса + два стола :) Мисля, че е част от обзавеждане на творческо ателие :)))

    ОтговорИзтриване
  13. Много се надявам да е част от интериора на магазинче или място за творене на прекрасности.
    Какво точно е на снимката... дясното заоблено зелено ми прилича на част от пънч (особено на един пеперуден, които в момента е пред мен ;) почти в същото зелено е), а лявото - част от елемента, който изрязва.
    И в духа на наближаващия Великден - лявото заобено зелено ми прилича на горната част на яйце ;).

    ОтговорИзтриване
  14. И на мен определено ми прилича на част от интериор....и то в много приятен зелен нюанс, ....маса, два стола, стена в зелено...Силно се надявам като останалите това да е част от магазин, който "Двете елши" заслужават да имат! Стискам палци да е това!

    ОтговорИзтриване
  15. Здравейте, да побързам и аз да се включа. Като всички по - горе и на мен ми прилича на плот със два стола, и в съзнанието ми първо изникна че това ще е ателие където Елшите ще могат да споделят на живо техники и хитринки. Но може и снимката да заблуждава ще видим по - нататък ;)

    ОтговорИзтриване
  16. Няма спор, че едното е плот на маса/бюро и че зелените форми приличат на части от столове :)
    Нормално е да са зелени - нали това е вашият цвят.
    И аз се присъединявам към стискането на палци снимката да е част от интериора на бъдещият не он-лайн магазин на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  17. това е маса и стол, който се отразява в огледало.

    ОтговорИзтриване