сряда, 30 март 2011 г.

Ехааа, супер сте всички! Много се радвам, че ви хареса играта, но сте твърде добри и не можахме да ви затрудним - да, наистина това е маса с два стола.

А този, който печели ваучера за деня е Svetlana Dzhurova. Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да ти изпратим кода на ваучера. Честито!

Ето я и снимката за деня - Какво е това и каква е цялата изненада?

26 коментара:

  1. Това определено е етажерка, а някой я е снимал в "поглед отгоре". И искрено се надявам зелените стени, столове и този стелаж да е чат от реален магазин!

    Хубав ден на екипа :-)

    ОтговорИзтриване
  2. А тези два стола от първата снимка, предполагам са много интересни. С нетърпение чакам да ги видя в пълен размер... За новата снимка и аз мисля че е стелаж сниман отгоре, а няма за какво друго да е освен за картички. Все още си мисля че може да е студио, където всеки може да се докосне до великолепните материали предлагани от Двете Елши.

    ОтговорИзтриване
  3. Еее играта е много забавна!!! Според мен, това е стилаж за цветни хартии или за картони! А като цчло залагам на това, че голчмата изненада ще е отварянето на магазинче... как ми се иска да е във Варна, но едва ли. :D:D:D

    ОтговорИзтриване
  4. Това е стелаж за цветен картон и хартия! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Това е стилаж за хартии и картони сниман от горе за магазина на "Двете Елши" в София :))

    ОтговорИзтриване
  6. Според мен е стелаж за продуктите на магазинче на Двете елши. И аз се надявам да е в София. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ми изпреварили са ме... и аз съм "за" стелаж в реален магазин или още по-точно магазин-ателие. Още по-добре ако мога да добавя и галерия и клуб...
    и още по-добре да е верига от такива многофункционални работи (че да се доближи и до мен чак), но надявам се всяко нещо с времето си - и това ще стане :)

    ОтговорИзтриване
  8. Този път сте се опитали да ни затрудните...:)Първото сигурно нещо е,че снимката е правена в едно и също помещение(зеления цвят на стените го издава).А бялото нещо е стелаж за картони,хартии,картички....и каквото още подхожда да се сложи на него.Двете снимки досега наистина ни навеждат на мисълта,че ще ни показвате малко по малко интериора на вашата изненада(място за картичкоправене или магазинче)

    ОтговорИзтриване
  9. Даа.. също мисля, че е стелаж/щендер за хартии, картони, блокчета или др.материали, а вероятно и картички могат да се наредят :)
    И естествено, се надявам скоро да можем да се суетим около него в търсене на поредното съкровище в магазин Двете елши :)

    ОтговорИзтриване
  10. Стилажи за картони и надявам се дизайнерска хартия 12x12:)) в новото ви магазинче. Надявам се да е в центъра на София:))

    ОтговорИзтриване
  11. О... и на мен ми се струва ,че е стелаж за дизайнерските хартии ,които предлагате.Вие момичета ,май наистина оборудвате истинско магазинче.Много ще се радвам ако е така .Слънце и усмивки от мен :)

    ОтговорИзтриване
  12. АЗ също съм на мнение, че това е част от интериора на магазинче.Зеленият цвят ме навежда на мисълта, че това са ДВЕТЕ ЕЛШИ! Това е СТЕЛАЖ за хартии,картони, може би и картички. Ще се радвам да има магазинче в София. Хубав ден:)))

    ОтговорИзтриване
  13. Стелаж за релефни картони :))

    ОтговорИзтриване
  14. Хи-хи, ама май наистина голяма изненада сте замислили и като гледам сте почти на финала:-) Точно стелаж за хартии и картони е и според мен- естествено най-вероятно за новото ви магазинче. Яд ме е само,че всички подобни хубави неща се случват все в твърде далечната за мен София ;-). Успех!

    ОтговорИзтриване
  15. Стелаж от тръби, опрян в стената(виждат се плочките на пода и перваза на стената), сниман отгоре.Интересна перспектива се е получила.Това е стелаж за хартии, картони и други материали- елемент от обзавеждането на един истински магазин за Елшите. Да им е честит!

    ОтговорИзтриване
  16. Да... това е стилаж за картони и дизайнерски хартии и някой се е качил на високо, за да снима отгоре. Естестевено за магазинче, но не виртуално на Двете елши.

    ОтговорИзтриване
  17. Ех преди мен толкова хора са се изказали:)))И аз залагам на стилаж за картони,хартии и какво ли още не :)))Силно се надявам тази и предишната снимки да са от вашето бъдещо магазинче,ателие,клуб или каквото там сте намислили да отваряте:)))Дано съм познала и ви стискам палци и ви пожелавам успех:))

    ОтговорИзтриване
  18. Мдаааа, вчера малката не ми остави време да се изкажа, но днес ... Много хора са ме изпреварили, но и аз да си кажа, че според мен е стелаж, сниман отгоре. И вече си представям образно как съм застанала пред него и избирам картоните за следващите си проекти, за които съм се вдъхновила от току-що видяната демонтстрация на нов продукт в магазинчето-ателие на Двете елши и който след малко ще пристъпя към друг щендер, за да се сдобия и с него!

    ОтговорИзтриване
  19. Стелаж, разбира се и се вижда как екипа на Двете Елши пърха край него!!!!!

    ОтговорИзтриване
  20. Определено и аз съм за стелаж, погледнат отгоре! За хартии, вертикален. А що се отнася за надеждата да е за магазин в София, сигурна съм, моята е НАЙ-ГОЛЯМА! Варна имат много арт-магазинчета, нека и нашия креативен глад бъде задоволен :)
    Благодаря за красотата и вдъхновението, което ми давате!
    Успех, елши!

    ОтговорИзтриване
  21. И аз залагам на стелаж за хартии. Но е сниман отгоре.
    Yellow_

    ОтговорИзтриване
  22. Сниман отгоре стелаж за хартии :-)

    ОтговорИзтриване
  23. Със сигурност е стелаж за картон (хартия, филц или други подобни) сниман отгоре.
    А за цялата изненадата - продължавам да съм си на първоначалното мнение - част от интериора на магазинче и/или място за творене на прекрасности.

    ОтговорИзтриване
  24. И аз съм на стелажа магазинче на Елшите. аз пък искам и във Варна да има :) Колкото повече, толкова повече е казал Мечо Пух :) Зелено да има :)

    ОтговорИзтриване
  25. ОООО да, това е стелаж за картички или продукти. Очаквам да го видя запълнен с красоти.

    ОтговорИзтриване