сряда, 14 септември 2011 г.

Победители и гост-дизайнери

Здравейте, мили приятели!
Това предизвикателство наистина ни предостави една прекрасна възможност да експериментираме с един много интересен и нестандартен за картичките ни стил. Видяхме много оригинални и творчески проекти, които много ни впечатлиха. Беше ни много трудно да изберем победител, защото имаше толкова много достойни картички, заслужаващи награда. Но една картичка ни впечатли, не само с уникалния си дизайн, но и с прекрасния начин по който пресъздава стила на стиймпънка. Това е прекрасната картичка на morgiana! Честито! Не забравяй да пишеш на мейла ни sales@2elshi-shop.com, за да разбереш как можеш да си получиш наградата.




А ето и топ 5, който тази седмица е топ 6, защото две от картичките бяха с дублиращи се резултати:
3. Valchen
9. Ivanina
10. KalyStoGD
12. Green-Eyed Girl
15. Маги
18. Mila


Както знаете тази седмица трябваше да направим още един тежък избор. А именно кои две момичета ще станат за три месеца част от нашия дизайнерски екип и нашето елшово семейство. Разгледахме всеки един кандидат по отделно и обърнахме внимание както на самия проект за това предизвикателство, така и на цялостното творчество на хората. Имаше много хора, които ни впечатлиха силно, но трябваше да се спрем само на двама. Сигурна съм, че изгаряте от нетърпение да узнаете кои са двете щастливи девойки. За следващите три месеца част от нашия екип ще станат KalySto и Green-Eyed Girl. Кали, Вели, добре дошли в екипа ни! Много се радваме, че ще станете част от нашето елшово семейство през тези три месеца! С нетърпение очакваме началото на октомври, когато ще се включите в първото си предизвикателство, като часто от дизайнерския екип на Двете елши. За повече подробности пишете ни на мейла - sales@2elshi-shop.com.

8 коментара:

  1. Честито на morgiana! Картичката й наистина е уникална. Предполагам, че не ви е било лесно да отличите само една, защото имаше много спиращи дъха творения. Честито и на мен, честито и на Кали! И голямо благодаря за доверието, което ми гласувате с избора за гост дизайнер. Надявам се, че ще успея да оправдая очакванията ви :)

    ОтговорИзтриване
  2. ЕЕЕ честито на Моргиана,Кали и Вели!Напълно заслужени отличия!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито на победителката! Чесито и на Вели,която се радвам,че познавам лично!
    А за мен е голяма чест,че сте оценили усилията и "цялостното ми творчество",колкото и скромно да е то.Все пак вие изиграхте голяма роля в това да се заловя с картичкоправенето. За това и за доверието - Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  4. Честито на Моргиана за напълно заслужената победа! Честито и на новите ви гост-дизайнерки с пожелания за интересни творчески хрумки, с които да ни предизвиквате в следващите месеци!

    ОтговорИзтриване
  5. Честито на Моргиана! Честито на новите гост-дизайнери! Страхотни проекти и напълно заслужени победи, момичета. Радвам се,че съм сред топ 6. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря на Двете елши и на момичетата, които са харесали и оценили картичката ми. Поздравления за новите гост- дизайнери KalySto и Green-Eyed Girl. Чакам с нетърпение техните предизвикателства, които се надявам да бъдат нестандартни, трудни , интересни, предизвикващи творчески ентусиазъм. Успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Честито на morgiana! Честито влизане,този път в Топ 6, на останалите момичета! Изборът наистина ви е бил затруднен!
    Честито и на първите две гост-дизайнерки! Успех!

    ОтговорИзтриване
  8. Честито на Моргиана за прекрасната картичка!Честито на момичетата от Топ 6 :) Честито на новите гост-дизайнери и очаквам с нетърпение предизвикателствата, с които ще ни изненадате!:)

    ОтговорИзтриване