четвъртък, 1 декември 2011 г.

Предизвикателство Картичка с Изненада

На Коледа се случват чудеса. Преди Коледа - също :) Като например да ти подарят неочаквано картичка с изненада в нея. Станете едно от джуджетата на Дядо Коледа като измайсторите картичка, която носи в себе си малко подаръче - чаени свещи, шоколад, пакетче чай /кафе/ горещ шоколад, молив или каквото друго ви хрумне.

Приятно творене!

Вели

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия четвъртък. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Една препоръка от нас е да махнете проверката с думи при публикуването на коментари. Това ще направи коментирането на вашите постове много по-лесни и по-бързо. Тази настройка е автоматична и по подразбиране е активна. Просто трябва да я деактивирате. В панела Настройки на вашия блог ще видите едно отделение за коментарите. Влизате в него и почти накрая на страницата ще видите опцията "Показване на опцията за проверка с дума за коментарите". Кликнете "не" и бутона "запазване на настройките". Това много ще ни улесни при публикуването на коментари към вашите публикации.

Ето малко вдъхновение от нас:


Калина



Гери



Вели


Злати





2 коментара:

  1. Гери, картичката е ти е най-нестандартната и страхотна коледна картичка, която съм виждала!!! Изумителна!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна хрумка, поздравления, Вели! От сега умувам как да стане, че да не пропусна срока, но ще гледам вече да съм в "релси" и да не пропускам нищо в любимия си блог!
    Имате наградка при мен, заповядайте да си я получите!
    Поздарви и прегръдки за всички майсторки на книжни чудеса тук!

    ОтговорИзтриване