сряда, 7 декември 2011 г.

Предизвикателство Весели Звънчета с медени гласчета

Днес както обикновено - Празнуваме Четвъртък! :)

Този път ще го отпразнуваме с камбанен звън или с други думи, ще очакваме от вас да направите проект или картичката, на които да присъстват Звънчета.

Може да са истински и звънливи или пък просто нарисувани. А защо не декорирате истинска камбанка или пък не изрежете картичката си в тази форма.

Весело майсторене,
Гери

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия четвъртък. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Една препоръка от нас е да махнете проверката с думи при публикуването на коментари. Това ще направи коментирането на вашите постове много по-лесни и по-бързо. Тази настройка е автоматична и по подразбиране е активна. Просто трябва да я деактивирате. В панела Настройки на вашия блог ще видите едно отделение за коментарите. Влизате в него и почти накрая на страницата ще видите опцията "Показване на опцията за проверка с дума за коментарите". Кликнете "не" и бутона "запазване на настройките". Това много ще ни улесни при публикуването на коментари към вашите публикации.

Ето малко вдъхновение от нас:

Гери



 
Калина


Вели


Злати



Рали:



Ем:



Няма коментари:

Публикуване на коментар