четвъртък, 1 април 2010 г.

Победителят в Предизвикателство - Великденска кошничка!

Както традицията повелява днес е четвъртък и е време да излъчим победителя в Предизвикателството, където задачката ви беше да ни зарадвате със собственоръчно направени великденски кошнички.

Много се радваме, че участниците се увеличават всеки следващ път! Това ни кара да се чувстваме все по-нахъсани и да ни зарежда с енергия!
А вие пък от своя страна показвате толкова много нови идеи, хрумвания и се стремите да се самоусъвършенствате, което ще ни затруднява все повече и повече в избирането на победител в предизвикателствата.

Тази седмица направихте толкова красиви, свежи и пъстри кошнички, че ни хвърлихте в джаза. Нямам как да си изберем фаворит, защото всичките неща са много пипнати и идейни!
Аз лично успях да видя толкова различни модели кошнички, които не бях виждала никъде! Браво момичета!

Но да не помислихте, че след като не можем да изберем победител, такъв няма да има. :)
Ще има, разбира се! Само че сега, за разлика от другите пъти - ще си го изберем на случаен принцип. Или по-точно моето вълшебно пръстче имаше честта да натисне бутона на True Random Generator.

And the Winner is:Това е Addii !!!
Да й е честито! Тя се оказа истинска хала в правенето на кошнички! :)
Ади, моля те пиши ни на e-mail: sales@2elshi-shop.com , за да ни дадеш адреса си и да ти изпратим наградата.

Топ 5 тази седмица няма да можем да излъчим, защото ако го направим трябва да е Топ 26, колкото са всичките участници. ;)

Усмивки от мен - Гери с пожелание за много вдъхновяващи идеи в Новото Предизвикателство на Двете Елши. :)

2 коментара:

  1. много много се зарадвах ,че спечелих това предизвикателство-Много Ви Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. E време беше Ади, наистина ти си толкова ентусиазирана винаги, че нямаше да е редно да си без награда! А и тя е хубава наградка, много хубава, усещам как ще ни залееш с прекраснотийки тези дни! Честито, и браво на умния рандом генератор!

    ОтговорИзтриване