петък, 25 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 23 Моето лято!

Тази седмица сме гости на Картичкофуриите, така че пускайте линковете с участията си на техния блог:

*************************

Ето, че е лято! Надали има човек, който да не чака с нетърпение лятото. Защото лятото е времето за почивка, за екзотична екскурзия с любимия човек, за посещение при баба и дядо на село или просто за отдих със семейството и приятелите.
Тази седмица съм в едно лятно настроение. Може би, защото съм затрупана с работа и чакам почивката с такова голямо нетърпение. А може би просто, защото ми се иска да имам повече време за себе си. Една моя добра приятелка казва, че обича лятото, защото то й дава възможност да остане насаме със себе си.
Лятото ни връхлита с пълна сила! Някои вече заминаха и се върнаха, други тепърва заминават, а трети все още планират къде ще отидат това лято.
Ето и вашата задачка - чисто и просто покажете с картичка какво ще бъде вашето лято тази година. Може би планирате почивка на морето, разходка с лодка или може би балон, планинска хижа, или пък нещо по-различно и дръзко? Може би просто ще се върнете по родните си места, за да се видите с роднини и стари познати? Или пък ще направите нещо щуро като да идете до морето на стоп? Претворете лятната почивка в картичка, която да споделите с нас.

Пускайте линковете си до другата събота на обяд. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери)картичка или проект. Могат да участват само нови картички или проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

МОЛЯ ВИ, ПУСКАЙТЕ СНИМКИ, НА КОИТО СИ ЛИЧИ КАКВО Е СНИМАНО. Разбираме, че не всеки има добър фотоапарат, но поне трябва да се вижда самата картичка. Тя може да е прелестна, но ако снимката е много лоша, няма да можем да я оценим подобаващо.

Ето я и наградата - новите релефни пеперуди на Двете елши - два комплекта - общо 60 пеперуди, 5 различни вида, 12 цвята!

И вдъхновение от нас:

Ем:Светла:Рали:Гери:Пожелавам ви едно прекрасно лято
и много слънчеви дни от мен Ем

1 коментар:

  1. Темата на новото предизвикателства е страхотна!Отбих се при вас само за да кажа,че картичките ви носят много лятно настроение,много усмивки!
    И трите са просто невероятни!

    ОтговорИзтриване