неделя, 1 май 2011 г.

Победители

Мили приятели,

бързам да обявя победителите от Елшовото предизвикателство и Предизвикателство Приказка, тъй-като доста се позабавихме този път.

Много сме ви благодарни на всички за прекрасните думи и пожелания за откриването на нашето магазинче. Много е хубаво когато толкова много хора са така мили и добронамерени и те подкрепят. С цялото си сърце ви благодарим.

И така, Победителят в Елшовото ни предизвикателство е KalySto с прекрасната си картичка с истински тревички и връхче на шишарка. Пожелавам ти да сбъднеш и ти мечтата си и някой ден да се радваш на прекрасно местенце, което да е твоето магазинче! Моля те пиши ни на sales@2elshi.com, за да се разберем как да получиш наградата си.А ето и Топ 5 според реда на участие на картичките:

13 - avocett
16 - Bearkis
18 - Green-Eyed Girl
19 - Lidiya
22 - avocett

А сега към първото предизвикателство, зададено от Злати в ролята й на младо елшово клонче:)

Макар и малко участия, всички бяха кое от кое по-очарователни и приказни! Но както винаги победителят е един и този път това е morgiana. Просто невероятна картичка, великолепна идея! Моля те пиши ни на sales@2elshi.com, за да се разберем как да получиш наградата си.Топ 5 няма да излъчваме, защото участията не са достатъчно.

Честито на всички и не забравяйте да грабнете значките си от дясната колонка на блога ни.

С пожелание за нестихващо творческо вдъхновение!
Рали

3 коментара:

 1. Картичката на Kalisto е страхотна! Много красива и майсторска! Поздравления! Благодаря, че отличихте и моята картичка :)

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за високата оценка!Това е голяма чест за мен.
  Желая на всички творчески успехи!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря много за оценката както на Елшите така и на всички,които харесаха моята картичка.
  Желая време за майсторене и вдъхновение за всички! И слънце :)

  ОтговорИзтриване