четвъртък, 12 май 2011 г.

Предизвикателство Маски

Маските винаги са ме вълнували много, още от времето, когато с мама правехме костюми за карнавалите и училищните маскенбали, в които участвах. От тогава винаги са ме привличали с тяхната мистериозност, пищност, красота и загадъчност... Когато си мисля за маски се сещам за Венецианските маски, за тези от карнавала в Рио, за готическите маски, за пищни балове...

Тази седмица задачката ви ще е да направите маска. Може да е част от картичка, но може и да е истинска маска, която да използвате някой ден. Все пак Хелоуийн не е чак толкова далеч:)

Наградата е ваучер за пазаруване в нашето магазинче на стойност 15 лева.

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.
Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас петте(Светла, Ем, Рали, Гери и Злати) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

А за вдъхновение ще ви покажа невероятните маски на Maren Söhnlein.









Ето малко вдъхновение и от нас:

Ем:




Злати:





Рали:

Приятно майсторене!

Рали



2 коментара:

  1. Маската е нещо, зад което искаме да се скрием или с помощта на което-да бъдем забелязани. А в съвременния ни забързан ден тези прекрасни маски ще ни дарят с прекрасно ностроение.
    Наистина страхотни идеи!

    http://hotandtasty.wordpress.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Признавям си, че в последно време предизвикателствата са доста интригуващи. :)Нямам търпение да сътворя нещо по темата!

    ОтговорИзтриване