четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Предизвикателство Картичка, вдъхновена от снимка

Както всички знаем появата на една картичка може да е провокирана от моментна емоция, красива песен, невероятна гледка, чудно копче .. и още, и още куп различни за всеки причини.
Моето предизвикателство към вас тази седмица е свързано със снимка. Направете картичка/проект, такава каквато вие я виждате, гледайки тази снимка.Няма значение каква техника ще използвате и на каква тематика ще бъде проекта. Важното е да е направен под въздействие на снимката.
Картичката/проектът може да е решен/а само с един елемент от снимката, а може да е резултат от ваш спомен, нахлул в главата ви гледайки снимката. Например може да използвате елементи като оградка, море, елхово клонче, слънце .. с една дума - всичко, което виждате на тази снимка може да стане акцент или просто част от вашата картичка/проект. Може да подходите буквално или само цветово. А защо пък не асоциативно – например картичката ви да носи полъха на Миг Безкрайност, ако това е което виждате в тази снимка.
Имате пълната свобода на действие, такава каквато вие я усещате и виждате и която надявам се ще споделите с нас!

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия четвъртък. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Една препоръка от нас е да махнете проверката с думи при публикуването на коментари. Това ще направи коментирането на вашите постове много по-лесни и по-бързо. Тази настройка е автоматична и по подразбиране е активна. Просто трябва да я деактивирате. В панела Настройки на вашия блог ще видите едно отделение за коментарите. Влизате в него и почти накрая на страницата ще видите опцията "Показване на опцията за проверка с дума за коментарите". Кликнете "не" и бутона "запазване на настройките". Това много ще ни улесни при публикуването на коментари към вашите публикации.

Ето малко вдъхновение от нас:

Светла
Гери

  
КалинаЕм
Вели
Приятно забавление!
СветлаНяма коментари:

Публикуване на коментар