вторник, 8 ноември 2011 г.

Картичка с/за бижу

Обичате ли да сте красиви? Знам, че отговорът е „да” и един от лесните начини да го направите е да се закичите с разкошно бижу. А сега ви предизвиквам да накиприте и вашите картички. В предизвикателството „Картичка с или за бижу„ може да направите картичка в която да включите старо бижу, наниз синци, синджирчета и метални елементи или каквото друго се сетите. Може да подчертаете или да добавите накит на картинката – сложете обички, герданче, цветя в косите...
А под „картичка за бижу”, направете картичка или проект (кутийка, поставка и др.), с който да представите или поднесете някое бижу. А може просто толкова да харесвате свое герданче или обички, че да ви вдъхновят и да им направите картичка дружка. Въпреки, че няма да оценяваме самите бижута, моля снимайте ги заедно, за да е цялостна представата за комплекта.

Очаквам с нетърпение ювелирните ви произведения,
Кали

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия четвъртък. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Една препоръка от нас е да махнете проверката с думи при публикуването на коментари. Това ще направи коментирането на вашите постове много по-лесни и по-бързо. Тази настройка е автоматична и по подразбиране е активна. Просто трябва да я деактивирате. В панела Настройки на вашия блог ще видите едно отделение за коментарите. Влизате в него и почти накрая на страницата ще видите опцията "Показване на опцията за проверка с дума за коментарите". Кликнете "не" и бутона "запазване на настройките". Това много ще ни улесни при публикуването на коментари към вашите публикации.

Ето малко вдъхновение от нас:

Калина
Гери

ЕмЗлати


Вели
Рали:
2 коментара:

  1. Страхотно ни предизвикахте!Много ми хареса предизвикателството!Поздравления за идеята!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления за идеята! Наслаждавах се докато работех по предизвикателството!:)

    ОтговорИзтриване