неделя, 2 декември 2012 г.

Победители в ноемврийското ни прдеизвикаетлсво

Здравейте, приятели!

Ето, че и този месец се изтърколи и дойде време да обявим нашите победители. Благодарим на  всички за прекрасните проекти, които споделихте с нас! За нас беше голямо удоволствие да се потопим в тази страна на старинни спомени и да се обгърнем в перелината на отминалото време.

Категория Хартиени изкуства
В тази категория, както винаги, имаше много прекрасни проекти и ни беше много трудно да отличим един сред всички достойни да спечелят. Тук сърцата ни грабна удивително красивата картичка на JIJI! Разкошна картичка, направена като истински роял!



Ето, разбира се, и нашите прекрасни топ 7 (не можахме да се спрем само на 5:):



Категория Бижута
Тук дизайнерския екип определи за победител прелестния комплект бижута на ici! Когато ги погледне човек сякаш се връща назад във времето към онзи прекрасен период на ефирни дантели и медальони с камеота!



Топ 3:
2. Ива 
6. Rony 
10. Таня Маринова-toushe 

Категория Текстилни изкуства
победител в тази категория е Маги с нейната прекрасна брошка с камео!



Честито на победителите! Пишете ни на boudicaart@googlemail.com, за да се разберем как ще си получите наградите!

Прекрасно изкарване на празниците
и много Коледно настроение
Ем

9 коментара:

  1. Честито на победителките! Всички проекти са страхотни. Само мисля, че участничката, която печели в категорията текстилни изкуства е участвала със стар проект, което е в разрез с правилата на предизвикателството. Дата на предизвикателството 31.10.2012, дата на публикацията на победителката-27.10.2012

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления за победителката - много хубава, стилна и прекрасно изпълнена картичка. Поздравления и на подгласничките ;-)))

    ОтговорИзтриване
  3. Честито на всички победителки! JIJI наистина е направила шедьовър-страхотна, невероятно красива и интересна картичка!Браво:)Много приятно се изненадах -като си видях името в топ 7:) Много ви благодаря за високата оценка-много ме ощастливихте!Страхотна изненада:)))Благодаря ви момичета:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много приятна изненада за кафето тази сутрин.Това ми е първата "победа" ,затова ще е и най-ценната. Благодаря ви от сърце! тази година вие сте моите Коледни феи!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте,
    Маги благодаря, че ни обърна внимание. Уж винаги внимателно гледаме всяко участие, но за съжаление този път сме пропуснали. Ще оправим поста. Благодаря отново.
    Рали

    ОтговорИзтриване
  6. Лелеееее как ме зарадвахте и мен със сутрешното кафе!!! За малко да се залея с него като почнах да подскачам... :D Честито на всички победителки!!!
    Много благодаря за честта за пръв път да бъда победител във ваше предизвикателство! <3 :)))) Невероятен хартиен Топ 7, не мога да повярвам, че съм сред тези талантливи момичета!
    Не ми излиза обаче имейла, на който да се свържа с вас...
    Прегръдки,
    JIJI.

    ОтговорИзтриване
  7. И аз също ще попитам за имейла, на този който е за контакти в магазинчето ли да пиша или друг. Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря Ви! Само искам да отбележа, че целта ми съвсем не е била наградата, а просто всички да спазваме еднакви правила. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Маги, аз съм ти благодарна, че ни обърна внимание. Тези правила не са случайни. А и ти беше подгластник, така че не се безпокой за нищо.
    Пак благодаря! Грешки стават, хора сме:)

    ОтговорИзтриване