сряда, 25 юни 2014 г.

Вдъхновение за вас - Заглавна страница

Привет!
Отново е сряда и е време за нашето скрапбук вдъхновение за вас. Днес съм ви приготвила дена страничка, която представлява заглавието на един скрапбук албум. Много често, когато правим големи албуми с много снимки искаме те да се групирани под някакви теми или заглавия. Заглавната страничка е идеална за целта. Тя може да е със снимка представяща темата или само заглавие, както е моята. При нея акцентът пада на заглавието. Именно за това направих моето заглавие по-интересно като използвах два вида стикери от прекрасната колекция на Echo park Bundle of joy. Първата част на заглавието направих със стикерите Alphabet, като качих всеки стикер на дунапренено квадратче и отгоре сложих за акцент от квадратните стикери на Зара със златен брокат. Думата момиченце пък идва от стикерите Elements. Когато съчетаете два и повече различни шрифта в изграждането на едно заглавие то става по-раздвижено и по-интересно.


За да акцентирам допълнително на заглавието стратегически поставих два клъстъра то елементи, които да привличат вниманието към него. В по-големият клъстър освен цветя прибавих и малко метални висулки на бебешка тема, пеперудки, както и тагове, които сама си направих, и отново един от стикерите на Зара, този път от кръглите. 



Надявам се днешното вдъхновение да ви е харесало!
Приятно майсторене от мен
Ем

1 коментар:

  1. Прекрасно вдъхновение! От вчера правя един албум - летопис и е разделен на различни теми, точно по това вдъхновение :). Благодаря за идеите, много са ценни за начинаещ като мен.

    ОтговорИзтриване