понеделник, 7 юли 2014 г.

Скрапбук предизвикателство - Приятелство

Привет, приятели!
Днес е един страхотен ден - първият понеделник от месеца. Знате, че когато стартирах проект "Споделени мигове" и обещах много и най-различни изненади, включително предизвикателства към вас. И в този дух ето го и първото скрабпук предизвикателство за вас. Темата му е

ПРИЯТЕЛСТВО

В скрапбукинга приятелите са на голяма почит, защото те са една голяма част от нашия живот и няма как да не творим проекти свързани с тях. Аз много често правя странички посветени на моите приятели, а също така и албуми и разни други творения, които пък им подарявам. Ще очакваме вашите скрапбук проекти свързани с вашите приятели или пък нещо, което сте направили специално за приятел. В предизвикателството може да участвате с неограничен брой проекти, стига разбира се, те да са скрапбук проекти. Сега е моментът да извадите всички онези забавни снимки с вашите приятели и да направите било то албумче, страничка, интересна рамка за снимка, а защо не и цяла кутия за спомени :) Развихрете въображението си и ни покажете вашите проекти на тема приятелство!

Разбира се, не може предизвикателство без награди! И като за първо предизвикателство те разбира се са страхотни! Един от вас избран на случаен принцип ще получи онлайн курсът Основи на СКРАПБУКИНГА, който съдържа над 6 часа клипчета с полезни съвети, техники и трикове в скрапбукинга.

Предизвикателството ще продължи до 3-ти август, а победителите ще бъдат обявени на 5-ти август :)

А ето и малко вдъхновение от мен. Първата страничка направих с една снимка от почивката ни в Клисура, когато Рали и мъжът й Дани ни бяха на гости. Много е забавно да се ходи на почивка с приятели и това определено е спомен, който трябва да се запази. За страничката ползвах хартиите на Bo Bunny  - Country Chick 




Втората страничка вече сигурно сте виждали. Нея направих със снимка от сватбата на най-добрата ми приятелка, на която бях кума миналата година. Тук използвах разкошната колекция на Graphic 45 - Secret Garden





Ще очакваме с нетърпение вашите проекти
Приятно майсторене
Ем


8 коментара:

  1. Ем, ти си пълна с изненади! Браво! Чудесно първо предизвикателство. Ти си "виновна" да се запаля по скрапбукинга и албумите, така че ще участвам със сигурност :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обещах много изненади свързани със Споделени мигове, а аз винаги си спазвам обещанията ;)
      Много се радвам, че съм успяла да те запаля по това невероятно нещо наречено скрапбукинг! Ще чакам с нетърпение да видя какво ще измайсториш :)))

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  2. И аз ще се включа с радост Ем.От кога го чакам това предизвикателство.Чудесно начинание.Желая успех на всички:))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Диди! От дълго време съм го замислила това предизвикателство и много се радвам, че най-накрая успях да го осъществя :)

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  3. Здравейте момичета, аз съм нова в това изкуство наречено скрапбукинг, но мисля да участвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Валентина Димитрова10 юли 2014 г. в 10:21

      Аз също съм нова :) И очаквам да разгледам всички идейки :) (Защото вече участвам :))

      Изтриване
  4. Здравейте,

    още съм тотално непозната за всички вас, но се надявам да се представя подобаващо и да открия своето местенце между вас. :)

    Поздрави и усмивки

    ОтговорИзтриване