вторник, 8 юли 2014 г.

Вдъхновение за вас - скрапбук страничка стъпка по стъпка

Привет!
Днес съм ви приготвила една изненада - за разлика от обичайните ни вдъхновения в сряда този път ще ви покажа като вдъхновение как изградих страничката Един прекрасен ден от начало до край. Подобен тип клипчета с процеса на изграждане на страничките са много популярни в чужбина и ако идеята ви допадне и ви е интересно да гледате подобни клипчета, обещавам да направя още ;) И понеже не можах да се сдържа да чакам чак до утре, го пускам един ден по-рано :)))

Приятно гледане
Гуш
Ем



9 коментара:

  1. Ем, колко си умна :))) Много полезни съвети видях и чудесно се справи с проблема с бурканчетата! Аз бих гледала с удоволствие още такива клипчета- повече от вдъхновяващи са <3
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Ками! Много се радвам, че ти е харесало и е било вдъхновяващо за теб!
      А проблема с бурканчетата просто беше като черешката на тортата, но при мен винаги изкача по нещо такова, та ще има да гледате още рязане и прикриване на разни такива изъднки :))))

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  2. Да Ем, много ми хареса. Страхотно е и много полезно. Винаги има какво да се научи. Благодаря ти :) Очаквам още !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна скрапбук страничка, Ем! Благодаря ти, че споделяш с нас тези страхотни творчески мигове и ни зареждаш с вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Ем. Чудесно уроче - и с колебанията и с корекциите, които направи. Ще се радвам да споделиш и други подобни. Само помощничката как ще я споделяш с нас не разбрах. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е то процеса на изграждане на дена страничка - пет минути майсторене, 5 часа чудене хахахаххаа За това малко се притеснявах да не ви е скучно да ме гледате как ровя за копчета и поря разни работи дето не са ми харесали до край.
      А за помощничката - споделям с който иска за по час-два, само казвате и ви я водя ;)

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  5. За мен беше мноого полезно,тъй като сега се уча.Ще се радвам ,ако има още.


    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Непременно ще има още! Вече обработвам следващото клипче ;)

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  6. Тъкмо започвам да се зарибявам по скрапбукинга - в момента си търся хубав албум и започвам, така че много ще се радвам и още подобни клипчета да има :) Мерси!

    ОтговорИзтриване