петък, 19 март 2010 г.

Ново предизвикателство - Забавни животинки

Ето че мина предизвикателството ни за св. Патрик, участваха 23 картички, коя от коя по прекрасни!!! Благодарим ви момичета за ентусиазма и желанието ви да вникнете в темата. Браво на всички!!!

И докато чакаме да видим кой ще е Победителят, се задава ново предизвикателство, тази седмица от Ем!

************************

Много мислих с какво да ви предизвикам тази седмица и отговорът, както винаги, дойде съвсем случайно, докато гледах сладкото коте на Рали. Животните винаги знаят как да ни развеселят, как да ни утешат и без да знаят ни се струват толкова смешни. Който има животинка в къщи знае много добре за какво говоря. Моето куче, без никой да я учи, изпълнява абсолютно обсурден танц на две лапи, само и само да получи лакомство. Има много печати вдъхновени именно от смешни животки, които просто не може да не те накарат да се усмихнеш.

Това е и предизвикателството – картичка със забавно животинче. Може да е коте, или мишка, или пък жабче, каквото си харесате. Изискването е да е такава картинка, която да те кара да се разсмееш, а не просто някаква животинка.

И понеже аз черпя голяма част от вдъхновението си то музика, към всяко мое предизвикателство ще слагам и една вдъхновяваща песничка. В този случай това е
Savage garden - The animal song.



Срокът е до 24 Март (Сряда) до края на деня. Наградата ще бъде присъдена на избрана от журито (Ем, Рали и Гери) картичка или проект, която най-много се доближава до идеята на предизвикателството. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта

А това е наградата!



Естествено няма да се мине и без нагледни примери от нас трите с Рали и Гери.

Ем:



Рали:



Гери:



Участници:

1. Le (MaLe)
2. addii
3. addii
4. arcadia
5. anubhis
6. Bilba
7. arcadia
8. fiferutka
9. Ivolina
10. danka
11. anubhis
12. addii
13. milenka
14. MilK
15. Le (MaLe)
16. milenka
17. addii
18. valary
19. Ганима



Ем

6 коментара:

  1. хаааа, е как ме оцелихте, сега се занимавам точно с мини картички с животинки:)
    ето тука вече, няма да участвам с 1 нещо:)

    ОтговорИзтриване
  2. Момичета, моля да погледнете в блога ми и изкоментирайте, може ли картичка правена 12 часа преди обявяването на предизвикателството да участва? Наистина като погледнах тази сутрин каква е темата, си помислих, че сте ми прочели мислите:)

    ОтговорИзтриване
  3. Ми то си седи с днешна дата, пускай го разбира се:))) А и е много смешно, заслужава си ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Кхъм, лейдис, а с нещо друго, освен с картичка може ли да се участва? Скрап страница например? Аз картичка ви подготвям, но информативно питам, защото пише "картичка или проект" на едно място, та нали съм "Мара подробната", трябва всичко да знам. *ashamed*

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте,
    Почти в последния момент се включвам и аз :).
    Не можех да пропусна любима тема - за животинки.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване