четвъртък, 21 април 2011 г.

Предизвикателство Детски спомени

Помните ли едно време.... е, не беше чак толкова отдавна, когато се катерихме по дърветата и беряхме джанки? Или когато се промъквахме тайничко и крадяхме сладки? А помните ли как ни пращаха при баба и дядо лятото и тичахме по поляните и си правихме цветни венци? Всеки един от нас пази скъпи детски спомени в дълбоката кутия на нашите житейски преживявания. Някои тези спомени са по-преснички и лесно се намират, други трябва да ги търсим доста по-надълбоко. Но винаги когато се сетим за тях ни облива едно прекрасно чувство на топлота, примесено с носталгия. Е, време да претворим тези прекрасни спомени в проект.

Темата, както си личи е “Детски спомени” и мисля, че всеки един от нас има достатъчен запас от такива на разположение, готови да бъдат превърнати в прекрасна картичка или пък нещо друго... Припомнете си какво беше да си дете и се забавлявайте!

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.
Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас петте(Светла, Ем, Рали, Гери и Злати) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето и малко вдъхновение от нас:

Рали:



Гери:



Светла (Куклички от макове):




Злати:



Ем (любимото ми мече):




Пожелавам ви една успешна творческа седмица от мен,

Ем


;

3 коментара:

  1. Страхотна тема! Не знам ще успея ли да направя картичка по предизвикателството, но за мен бе истинско удоволствие да разгледам направените от вас картички.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, да не бях избързала с моята Пипилота, ама нищо, дано успея да се включа в това предизвикателство, защото темата е много хубава!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте! Прегледах блога ви, но не намерих победителя в това предизвикателство. Може ли да съобщите победителя в това предизвикателство, моля!

    ОтговорИзтриване