четвъртък, 2 юни 2011 г.

Победители и Предизвикателство по скеч

Поради участието ни в Картичкофуриите миналата седмица, сега ще обявим победителите на двете предизвикателства, които минаха:

* Маски

Явно успяхме най-накрая да ви затрудним:) Е, все пак, макар че имаше само 6 участия, те всички бяха просто ВЕЛИКОЛЕПНИ!!! Браво момичета!

Но победителят е един и това е Marta!!! Уникални маски. Просто думите не стигат! Честито!



* В светлината на прожекторите:

Много ни харесаха всички картички, които бяхте направили. Беше страхотно, че не само сте харесали техниката, показана от Злати, но и сте си поиграли с различно тълкуване на техниката.

Победителят в предизвикателството е Green-Eyed Girl. Просто чудна картичка, а пухчетата на глухарчетата я правят толкова закачлива:) Честито!



А ето и Топ 5 картички в зависимост от реда на участие:

11 - goldie
13 - Красимира Иванова
14 - Boryana
15 - StelaDD
16 - addii

Честито на всички и не забравяйте да си закичите значките ни, които можете да намерите в дясната колонка на блога ни.

************************

Предизвикателство по скеч

Здравейте момичета,

Днес съм решила да Ви погъделичкам с един скеч по американски патент. Мен винаги са ме привличали скечовете, които поставят разни иностранни блогове и все ми се е искало да направя и аз един ден такъв. Е, този ден е днес и с удоволствие ще очаквам да видя какви елементчета и хартийки ще последват предизвикателството, което Ви отправям. Развихрете се и покажете на какво сте способни! :)



Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас петте(Светла, Ем, Рали, Гери и Злати) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

И малко вдъхновение:

Гери:



Рали:



Злати:



С поздрав,
Гери



4 коментара:

  1. Честито на победителите! Картичките са страхотни! Но аз пак да попитам - кой стана победител в Предизвикателството "Детски спомени"?

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Пете, да, някак се е получило, че не се е появила темата за победителя от това предизвикателство, сега рових из темите, но наистина я няма, което е странно, защото отдавна сме оценявали. Утре ще я публикувам.
    Рали

    ОтговорИзтриване
  3. Извинявайте! Предполагам, че сте доста заети, то и на мен не ми остава много време за блога. Много ви благодаря!
    Петя

    ОтговорИзтриване
  4. Три дни без интернет и една чудесна новина. Какъв по- добър завършек на седмицата от това?! Много благодаря за отличието! Всички участвали картички бяха чудесни!
    Честито на Марта и браво на всички участнички в предизвикателството "Маски", за невероятните красоти... Хубава седмица от мен!

    ОтговорИзтриване