сряда, 7 декември 2011 г.

Победител от предизвикателството Easel Коледна картичка

Здравейте, мили дами!
Тази седмица снегът така и не успя да се задържи, а аз толкова се зарадвах като видях, че вали! Но въпреки стопения сняг, вашите прекрасни картички създадоха чудесно Коледно настроение у всички нас и ние с голямо удоволствие ги разглеждахме! Благодарим на всички за участието! Сигурна съм, че горите от нетърпение да научите победителя. Тази седмица това е nelly's handmade. Нейните сладки коледни пиленца зарадваха всички, една наистина много изпипана картичка правена с много любов! Честито и не забравяй да ни пишеш, за да се разберем как ще си получиш наградата!



А ето и нашите топ 5:
11. MaDe
16. Маги
21. Ганима
23. Mila
27. nelly's handmade

Пожелавам ви една много красива и надяваме се снежна седмица
Ем

7 коментара:

  1. Честито на Нели,картичката и наистина е прекрасна!Благодаря и за моето място в 5те!Желая ви един прекрасен ден!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Лелееее... просто няма такава приятна изненада!!! Толкова ужасно много се радвам! Това е първата ми победа в предизвикателство. И съм още по-щастлива, че именно във ваше предизвикателство съм финалист. Вие бяхте първите при които се пристраших да участвам и съм много щастлива, че именно при вас е първата ми победс :))) Много ви благодаря, момичета! Нистина вложих повече от мен в тази картичка. Не знам защо, но е много специална за мен. Още веднъж, благодаря ви от сърце!!! От цялото ми сърце... :)))

    ОтговорИзтриване
  3. O! Благодаря за включването в топ 5 :). Напоследък така бързо прелитам из блоговете, че понякога не успявам да видя и изчета всичко.
    Приятно ме изненадахте :).

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошна картичка, много е сладка! Честита попеда, заслужена е!

    ОтговорИзтриване
  5. Много заслужена победа, Нели, честито! Честито и на вас момичета, страхотни картички!

    ОтговорИзтриване